1-op-1 traject

Krijg helder wie je bent, wat je wil, wat je kan en wat je tegenhoudt

Doorbreek je beperkende mindset en vind weer rust in je hoofd en lijf.

 • Ervaring en deskundigheid

 • Maatwerk voor Millennials

 • Snelheid en gemak

De constante druk om te presteren en te voldoen aan hoge verwachtingen op zowel professioneel als persoonlijk vlak kan overweldigend zijn. Het is niet zonder reden dat Millennials veelal worstelen met een leven waar ze niet gelukkig mee zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan thema’s rondom loopbaan, gezondheid, (partner)relaties, identiteit, milieu, financiën en psychisch welzijn. 

In de rol van psycholoog en coach begeleid ik Millennials die worstelen met vragen rondom hun identiteit en psychisch welzijn. Samen gaan we dieper in op inhoudelijke kwesties, zoals:

 • Wat ben ik voor persoon en hoe steek ik in elkaar?

 • Wat vind ik belangrijk in het leven en hoe geef ik daar prioriteit aan?

 • Welke belemmeringen staan in de weg van groei en hoe ga ik daarmee om?

Samen onderzoeken we deze vraagstukken en werken we eraan om helder inzicht te krijgen in wie je bent, wat je wil bereiken en hoe je de obstakels die erbij komen kijken kunt overwinnen.

verschil coach en psycholoog

Helderheid in je hoofd en rust in je lijf

Een helder beeld krijgen van wie jij bent als persoon en waar je behoefte aan hebt – en daar vol voor gaan. Mijn 1-op-1 trajecten zijn op maat gemaakte begeleidingssessies, specifiek gericht op Millennials die het gevoel hebben niet alles uit het leven te halen. Samen werken we aan het aanpakken van jouw uitdagingen en het transformeren van jouw mindset om over te gaan tot dingen doen. De tijd van filosoferen is voorbij – het is tijd voor verandering. Als je met mij aan de slag gaat, dan doen we meer dan praten. We gaan doen. We brengen je behoeften en je mindset op één lijn, met als gevolg dat je het geluk en de passie terugvindt die je al een tijd verloren hebt. Het resultaat? Helderheid in je hoofd en rust in je lijf.

Hoe zorg je ervoor dat je je zuurverdiende centen niet verkwist aan een kwakzalver?

De afgelopen jaren is er een wildgroei aan coaches gaande en dit maakt het voor klanten lastig om een coach te vinden die vaardig genoeg is om iemand écht verder te kunnen helpen. In een land waar iedereen zich coach mag noemen – hoe zorg je ervoor dat je je zuurverdiende centen niet verkwist aan een kwakzalver?

 • Ervaring en deskundigheid:

  Niet alleen ben ik aangesloten bij de NOBCO-beroepsvereniging voor coaches, ik ben ook universitair gediplomeerd psycholoog op het gebied van klinische- en gezondheidspsychologie. In mijn rol als psycholoog en coach heb ik al honderden mensen begeleid naar een leven dat écht bij hen past – en met alle worstelingen die erbij komen kijken. In een tijd waarin veel mensen zichzelf coach noemen, onderscheid ik me door mijn diepgaande ervaring en professionele achtergrond. 

 • Maatwerk voor Millennials:

  Mijn ervaring is dat de worstelingen van Milllennials anders zijn dan die van andere generaties, en dat vraagt om maatwerk. Bij mij geen standaard protocollen – maar een traject op maat, waarin jouw hulpvraag centraal staat. Daarnaast heb ik een uniek werkboek ontwikkeld met ruim honderd pagina's aan diepgaande vragen, oefeningen en opdrachten welke specifiek gericht zijn op Millennials en de thema's die met regelmaat aan bod komen. Bij dit werkboek krijg je ook direct toegang tot waardevolle video's met heldere uitleg over de oefeningen en thema's in het boek, waardoor je – naast onze gesprekken – op eigen tempo aan je eigen ontwikkeling kan werken. Niet alleen praten – maar ook gewoon doen.

 • Snelheid en gemak

  Helderheid scheppen en barrières doorbreken. Weet je wat pas deprimerend is? Dat, zodra je eenmaal de knoop hebt doorgehakt dat je toch écht iets wil veranderen in je leven, je nog maanden moet wachten op goede en passende begeleiding. Dat terwijl je nu klaar staat om door te pakken.

  Bij Curev Coaching heb je geen wachttijd van vele maanden, maar kan je vaak binnen twee weken al je eerste gesprek plannen. En is het voor je lastig om tijdens kantoortijden aan jezelf te werken? Dan plannen we het gewoon na je werk – geen probleem. Is Utrecht iets te ver voor je? Dan voeren we onze gesprekken gewoon digitaal. Alles is mogelijk.

Chris, 32 jaar

“Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!”

Gezonde balans vinden tussen werk, sociaal leven, relaties en persoonlijke ontwikkeling

Als Millennial zit je in een fase waarin je een gezonde balans probeert te vinden tussen werk, sociaal leven, relaties en persoonlijke ontwikkeling – en dat is niet altijd even makkelijk. De verwachtingen zijn hooggespannen: als niet van de maatschappij, dan wel van jezelf. Velen hebben het gevoel dat ze achter de feiten aan rennen, op zoek naar antwoorden over wie ze zijn en wat ze willen worden. En als je de sociale media mag geloven, heeft iedereen voor zichzelf alle antwoorden al gevonden. Iedereen, behalve jij. Iets staat je in de weg. 

Terwijl leeftijdsgenoten in de fase zijn van het hebben van een leuke baan, het kopen van een huis, trouwen en kinderen krijgen – ben jij nog zoekende naar wat je wil in het leven. Op papier heb je het niet eens zo slecht voor elkaar: afgestudeerd, een baan, een dak boven je hoofd en zelfs een relatie.  

Toch merk je dat je niet bent waar je wil zijn. En stiekem weet je dit al langer. Wellicht dat onderstaande herkenbaarheid oproept:

 • “Wat wil ik eigenlijk?” en ‘Is dit alles?”. Je hebt het idee dat er iets mist in je leven, maar weet nog niet zo goed wat en hoe je dat moet aanpakken.

 • Het leven voelt als een sleur, waar de dagen komen en gaan. Dagelijkse bezigheden voelen vaak als ‘moeten’ en je mist de passie en plezier die anderen wél lijken te hebben.

 • Kiezen, kiezen en nog eens kiezen. Je zit vast in een leven waar je ontevreden over bent, en zal iets moeten veranderen. Waar zit je eigenlijk aan vast? Een kantoor waar je iedere ochtend met een lang gezicht naar binnen stapt? Een partner die niet bij je past? Een woning waar je niet uitkomt? Vriendschappen die eigenlijk al over de houdbaarheidsdatum heen zijn? Je hebt behoefte aan verandering – je weet alleen nog niet zo goed hoe. En wat.

Je hebt behoefte aan verandering
– je weet alleen nog niet zo goed hoe.
En wat.

Kortom: Je bent aan het varen zonder kompas. En dat knaagt aan je. Ruis in je hoofd zorgt voor onrust in je lijf. Misschien uit dit zich wel in klachten als stress, vermoeidheid, angst, somberheid en andere worstelingen met je (mentale) welzijn.

Veelvoorkomende klachten bij Millennials zijn bijvoorbeeld:

 • Stress

 • Burn-out

 • Angst

 • Vermoeidheid

 • Paniek

 • Piekeren

 • Laag zelfbeeld

 • Perfectionisme

 • Faalangst

 • Somberheid

En het vervelende is: deze klachten uiten zich in je slaap, relaties, werk, sociale interacties en ontneemt het plezier in het dagelijks leven. En dat knaagt inmiddels al lang genoeg aan je. En dat kan anders. Dat moet anders.

Hoe vervelend het ook klinkt: momenteel ligt de regie van jouw leven niet bij jou.

Omstandigheden en overtuigingen maken dat je het gevoel hebt vast te zitten – en dat maakt het weer lastig om het leven te leiden waar je recht op hebt. En zonder direct gouden bergen te beloven: er is zoveel meer mogelijk dan je denkt. Helder in je hoofd en rust in je lijf. Het kan echt: gelukkig zijn over hoe je je leven leeft, invult en de ‘vrijheid’ van het niet meer hebben van de worstelingen die je ervaart op het gebied van mentaal welzijn.

De mogelijkheden zijn simpel:

 • Voor jezelf helder krijgen hoe je jouw leven wil gaan inrichten – nu en in de toekomst. Zonder eeuwige twijfel je plan trekken en er vol voor durven gaan.

 • Een goede balans vinden tussen werk en privé.

 • Uit die sleur te stappen, weer energiek wakker te worden en uit te kijken naar wat de dag te brengen heeft.

 • Niet meer ‘beheerst’ te worden door de belemmerende gedachten en overtuigingen die je al een tijd met je meedraagt, maar grip krijgen op dat stemmetje in je hoofd en dat vervelende gevoel wat erbij hoort.

Helderheid in je hoofd en rust in je lijf.

De 3 stappen

In drie stappen gaan we samen voor een nieuwe fase:

 • Verkennen

  Om te kijken of het klikt en of ik jou verder kan helpen, beginnen we met een gratis kennismaking. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en krijg ik een beeld van jouw situatie.

  Besluiten we om samen aan de slag te gaan, dan staat deze fase in het teken van verdere verkenning van jouw situatie: Hoe ziet jouw situatie er nu uit? Hoe ben je op dit punt gekomen? Samen lopen we je route na om belangrijke momenten in kaart te brengen en te kunnen begrijpen.

 • Verlangen

  Goed, je hebt inzicht gekregen in hoe je bent gekomen waar je bent gekomen en weet nu waar de schoen wringt. Als dit het niet is, dan is de vraag: wat dan wel? Waar moeten we naartoe werken?

  We focussen ons op hoe je in elkaar steekt: wie je bent, wat je kracht is, wat je valkuilen zijn en wat precies maakt dat je ontevreden bent over waar je nu staat. En bovenal: wat je belemmert om de volgende stap te kunnen zetten.

 • Verandering

  Een traject bij mij is meer dan alleen over verandering praten. Om te veranderen moet je gaan doen. We maken een concreet plan, waarin je aan de slag gaat met duidelijke en heldere doelen.

  Samen stemmen we af op wat je nodig hebt om een nieuwe realiteit te creëren. Stap voor stap. Ik help je gedurende het hele traject, maar wees je ervan bewust: je moet het zelf doen. En dat kan je ook - met de juiste hulp.

Over mij

Na mijn masteropleiding Klinische Psychologie aan de Universiteit Utrecht ben ik als psycholoog meerdere jaren werkzaam geweest bij verscheidene instellingen binnen de geestelijke gezondheidszorg. Ik denk alles op het gebied van gezondheid en welzijn bij klanten inmiddels wel meegemaakt te hebben. Paniekaanvallen, trauma, burn-out, angsten en fobieën, stemmingsklachten, somatoforme stoornissen, eetstoornissen, autisme en persoonlijkheidsproblemen: alles is veelvuldig voorbijgekomen. Dit maakt ook dat ik een mooi arsenaal aan vaardigheden heb ontwikkeld om iemand verder te kunnen helpen.

Het viel mij echter op dat ik steeds vaker Millennials op mijn spreekuur kreeg, die psychische klachten ontwikkelden door worstelingen die toch echt anders waren dan de worstelingen van andere generaties. Begrijp me niet verkeerd – klachten uiten zich op iedere leeftijd min of meer op dezelfde manier – maar de thema’s waar Millennials mee kampen zijn naar mijn idee fundamenteel anders dan die van eerdere generaties. En om iemand te kunnen helpen, moet je ook in staat zijn om iemand te kunnen begrijpen. Zowel binnen mijn werkzaamheden als psycholoog in loondienst, als later in mijn praktijk, heb ik mij gericht op het doelgericht en efficiënt coachen van Millennials. En met succes. Inmiddels heb ik al tientallen – als niet honderden – Millennials geholpen om de volgende fase in te komen. De fase waarin de persoon de regie heeft – en niet geregisseerd wordt.

Aleksandar

Richard, 26 jaar

"Ik heb Aleksandar als een hele fijne coach ervaren. Hij weet snel tot de kern te komen en geeft de juiste tools om jezelf te kunnen verbeteren. Vriendelijk, kundig en betrokken. Aleksandar, je hebt mij enorm geholpen, bedankt!"

Meld je nu aan voor een 1-op-1 traject

 • Gratis kennismaking

 • 6 1-op-1 gesprekken van circa 60 minuten – online of face-to-face

 • Toegang tot het ‘Gooi het Roer Om’ werkboek met ruim 100 pagina’s aan diepgaande vragen, oefeningen en opdrachten + bijbehorend videomateriaal

Dit traject vraagt een investering van 975,- euro.

Veelgestelde vragen

Het is eventueel mogelijk om de betaling in twee termijnen te voldoen. In dat geval betaal je 50% van het bedrag voorafgaand aan de eerste en vierde sessie.

In principe werk ik enkel met trajecten en niet met losse sessies. Dit omdat ik ervan overtuigd ben dat een duurzame verandering niet plaatsvindt in één of twee sessies. Mocht na het traject nog blijken dat je wil blijven samenwerken, dan kunnen we samen kijken naar een passend plan.

Ik heb een grote doorstroom van tevreden klanten. Dat betekent dat ik vrijwel geen wachttijden heb en vaak kan je al binnen twee weken terecht voor een kennismaking – als niet sneller!

Coaching wordt in veel gevallen niet gedekt door je zorgverzekeraar. Het kan de moeite waard zijn om bij je werkgever te informeren of het mogelijk is om een opleidings- of ontwikkelingsbudget te gebruiken voor coaching. In dat geval betaalt jouw werkgever (een deel van) de kosten. Ook kan het zijn dat, wanneer je een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt afgesloten, jouw verzekeraar een budget heeft voor coaching die bijdraagt aan jouw (re-)integratie.

Ik heb als psycholoog en coach jarenlang ervaring met coaching en behandeling van een grote verscheidenheid aan psychische klachten. Ik ben dan ook in staat om tijdens de sessies op een adequate manier jou te helpen met je psychische klachten (denk bijvoorbeeld aan stress, angst, paniek en somberheid). Wanneer deze klachten echter hevig zijn en sterk op de voorgrond staan en jouw leven volledig ontregelen, zoals bijvoorbeeld bij persoonlijkheidsproblematiek en suïcidaliteit, dan raad ik je aan om je te wenden tot je huisarts en/of een GGZ-instelling. Mocht je zelf twijfelen over wat handig is – neem dan gerust contact met mij op, en dan kijken we samen naar wat ik voor je kan betekenen.

Peter, 30 jaar

"Aleksandar is een hele fijne warme en competente coach. Ik vond hem heel betrokken en begripvol. Hij weet het probleem goed te doorgronden. Echt een aanrader."

Contact

Praktijkadres:
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Telefoon: +31 6 58822212
E-mail: info@curevcoaching.nl

Volg mij via

× Kan ik je helpen?