Burnout coach Utrecht: zoek niet verder!

Curev Coaching
Curev Coaching
15 Google recensies
Brenda Heijnis
Brenda Heijnis
09/09/2023
Aleksandar heeft mij geholpen om te kiezen voor waar ik écht gelukkig van word en waar mijn hart ligt: kinderboeken schrijven en mijn eigen grafische studio. Ik dacht niet dat ik dit zou zeggen, maar het ondernemerschap blijkt me hartstikke goed te passen! Ik ben echt op mijn plek bij mezelf.
Robert Berg
Robert Berg
09/09/2023
Aleksandar is een fijne coach om mee te werken na een aantal sessies kan ik weer door, neem eens vrijblijvend contact met hem op.
Nikola Vladimirov
Nikola Vladimirov
26/01/2023
Aleksandar is een zeer motiverende en scherpe coach! Ik raad hem zeker aan voor ieder die op zoek is om weer richting te geven aan zijn/haar leven.
Richard
Richard
25/10/2022
Ik heb Aleksandar als een hele fijne coach ervaren. Hij weet snel tot de kern te komen en geeft de juiste tools om jezelf te kunnen verbeteren. Vriendelijk, kundig en betrokken. Aleksandar, je hebt mij enorm geholpen, bedankt!
Chris Bruens
Chris Bruens
20/10/2022
Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!
Peter Groenendijk
Peter Groenendijk
19/09/2022
Aleksandar is een hele fijne warme en competente coach. Ik vond hem heel betrokken en begripvol. Hij weet het probleem goed te doorgronden. Echt een aanrader.

 • Ervaren psycholoog en coach

 • Geen wachttijd

 • Gespecialiseerd in Millennials

burn out coaching utrecht

Burn-out coaching in Utrecht

Welkom bij Curev Coaching - dé expert op het gebied van burn-out coaching in Utrecht.

Mijn naam is Aleksandar Curev en ik ben een erkend NOBCO-coach en gediplomeerd psycholoog in Utrecht - zonder wachttijd! Met mijn praktijk richt ik mij op het coachen van de huidige generatie twintigers en dertigers, ook wel ‘Millennials’ genoemd, die worstelen met hun identiteit (“wie ben ik en wat wil ik?”) en hun psychisch welzijn.

Hieronder leg ik uit hoe je een burn-out kan herkennen en wat er bij burn-out coaching komt kijken.

 

Wat is een burn-out?

Een burn-out is een toestand van extreme vermoeidheid, zowel fysiek als mentaal. Het wordt gekenmerkt door verschillende symptomen, waaronder emotionele uitputting, cognitieve problemen en lichamelijke klachten. Mensen met een burn-out ervaren vaak verminderde prestaties op het werk en verlies van interesse en motivatie in hun dagelijkse activiteiten. Met name Millennials lijken steeds vaker te maken te krijgen met burn-outs, en dat is – wat mij betreft – een zeer zorgwekkende ontwikkeling.

Burn-out coaching in Utrecht

Als expert op het gebied van burn-out coaching in Utrecht bied ik individuele begeleiding bij het herstellen van een burn-out. Mijn aanpak richt zich op het effectief behandelen van stress- en burn-out symptomen, waarbij we werken aan het ontwikkelen van copingmechanismen en stressmanagementvaardigheden. Door inzicht te krijgen in persoonlijke stressoren en triggers, kunnen we samen werken aan het implementeren van preventieve strategieën om toekomstige burn-outs te voorkomen. Daarnaast bied ik ondersteuning het vinden van een gezonde balans tussen werk en privéleven.

Kan een psycholoog burn-out vaststellen?

Laat ik beginnen met een belangrijk gegeven en iets dat vaak over het hoofd wordt gezien: je kan een burn-out niet ‘hebben’. Dat klinkt misschien vreemd, aangezien we vaak spreken over ‘het hebben van een depressie’ of ‘het hebben van een burn-out’. Het is niet de burn-out die ervoor zorgt dat je klachten hebt. Het werkt juist andersom: de specifieke klachten die iemand ervaart, maakt dat we spreken van een burn-out. Om het verschil te duiden, moeten we dan ook kijken naar welke symptomen kenmerkend zijn bij deze stoornissen. Een gekwalificeerde psycholoog is in staat om de symptomen die bij een burn-out horen te herkennen en te behandelen. Als behandelaar in de geestelijke gezondheidszorg heb ik inmiddels vele mensen begeleid tijdens hun burn-out en weet ik een burn-out van andere ziektebeelden te onderscheiden. Lees hier bijvoorbeeld meer over het verschil tussen een depressie en een burn-out.

Wat kost een burn-out coach?

De kosten voor een burn-out coach variëren afhankelijk van de locatie, de ervaring van de coach en het soort diensten dat wordt aangeboden.Het is belangrijk om te onthouden dat de prijs van een burn-out coach afhankelijk is van verschillende factoren en dat het de moeite waard kan zijn om verschillende coaches te vergelijken voordat je een keuze maakt. Ook kan de vergoeding voor burn-out coaching in sommige gevallen worden gedekt door ziektekostenverzekeringen of werkgevers, dus het is verstandig om dit na te gaan als je op zoek bent naar een coach.

Kortom: ben je op zoek naar een ervaren psycholoog en coach voor behandeling en begeleiding bij burn-out? Dan ben je bij Curev Coaching aan het juiste adres. Kijk op deze pagina voor mijn trajecten of klik hieronder op de knop voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 • Psycholoog & coach

  Behalve ervaringsdeskundige op het gebied van Millennialvragen ben ikaangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches (NOBCO) én een ervaren psycholoog op het gebied van de Klinische en Gezondheidspsychologie.

 • Gedrags- en ervaringsdeskundige

  Jarenlang heb ik volwassenen, en veelal Millenials, geholpen met allerlei vragen rondom psyche en identiteit. Niet alleen weet ik exact waar Millennials veelal tegenaan lopen – ik ben als gedragsdeskundige ook geschoold in het actief onderzoeken en bijsturen van negatieve en belemmerende gedachten.

 • Gespecialiseerd in Millennials:

  Al mijn ervaring, kennis en kunde heb ik gebruikt om mijn trajecten te voorzien van een uniek werkboek met ruim 100 pagina’s aan diepgaande vragen, oefeningen en opdrachten en speciaal ontwikkeld voor Millennials. Hierbij krijg je ook toegang tot video’s met extra uitleg, zodat je ook naast de gesprekken zelfstandig aan de slag kan gaan. Je kan op korte termijn al terecht!

Chris Bruens, 32

“Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!”

Contact

Praktijkadres:
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Telefoon: +31 6 58822212
E-mail: info@curevcoaching.nl

Volg mij via

× Kan ik je helpen?