Curev Coaching: coach stress management

Curev Coaching
Curev Coaching
15 Google recensies
Brenda Heijnis
Brenda Heijnis
09/09/2023
Aleksandar heeft mij geholpen om te kiezen voor waar ik écht gelukkig van word en waar mijn hart ligt: kinderboeken schrijven en mijn eigen grafische studio. Ik dacht niet dat ik dit zou zeggen, maar het ondernemerschap blijkt me hartstikke goed te passen! Ik ben echt op mijn plek bij mezelf.
Robert Berg
Robert Berg
09/09/2023
Aleksandar is een fijne coach om mee te werken na een aantal sessies kan ik weer door, neem eens vrijblijvend contact met hem op.
Nikola Vladimirov
Nikola Vladimirov
26/01/2023
Aleksandar is een zeer motiverende en scherpe coach! Ik raad hem zeker aan voor ieder die op zoek is om weer richting te geven aan zijn/haar leven.
Richard
Richard
25/10/2022
Ik heb Aleksandar als een hele fijne coach ervaren. Hij weet snel tot de kern te komen en geeft de juiste tools om jezelf te kunnen verbeteren. Vriendelijk, kundig en betrokken. Aleksandar, je hebt mij enorm geholpen, bedankt!
Chris Bruens
Chris Bruens
20/10/2022
Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!
Peter Groenendijk
Peter Groenendijk
19/09/2022
Aleksandar is een hele fijne warme en competente coach. Ik vond hem heel betrokken en begripvol. Hij weet het probleem goed te doorgronden. Echt een aanrader.

 • Ervaren psycholoog en coach

 • Geen wachttijd

 • Gespecialiseerd in Millennials

coaching omgaan met stress

Voor wie is stress coaching?

Stress coaching is geschikt voor iedereen die worstelt met stress en behoefte heeft aan ondersteuning bij het verminderen van stress en het ontwikkelen van effectieve stressmanagementvaardigheden. Of je nu werkgerelateerde stress ervaart, persoonlijke uitdagingen hebt of relatieproblemen hebt: als gekwalificeerde coach en ervaren psycholoog kan ik je helpen.

Coaching bij omgaan met stress

Bij Curev Coaching help ik je bij het identificeren van de belangrijkste stressfactoren in je leven, zoals werk gerelateerde problemen, persoonlijke uitdagingen of relatieproblemen. Vervolgens leer je wetenschappelijk bewezen technieken en effectieve stressmanagementvaardigheden, zoals ademhalingstechnieken, time-management en ontspanningsoefeningen om stress te voorkomen en met stress om te leren gaan. Daarnaast werken we aan de gedragspatronen die stress kunnen veroorzaken of verergeren, zoals perfectionisme, overwerken of gebrek aan assertiviteit.

Stress en management bij Millennials

Stresscoaching is zeer geschikt voor Millennials, die vaak te maken hebben met hoge prestatiedruk, onzekerheid over de toekomst en de constante druk om altijd online en bereikbaar te zijn. Ik kan je helpen om effectief om te gaan met deze specifieke stressfactoren en je te leren hoe je een gezonde balans kan vinden tussen werk en privé. Ook studenten en ondernemers kunnen hier veel baat bij hebben.

Stress coach Utrecht

Als je op zoek bent naar een stresscoach in Utrecht, ben je bij Curev Coaching aan het juiste adres. Door de combinatie van coaching en therapie kan ik een breed scala aan technieken en strategieën aanbieden om stress te verminderen en veerkracht op te bouwen.

Of je nu worstelt met werkgerelateerde stress, persoonlijke uitdagingen of relatieproblemen: mijn stresscoaching kan je helpen bij het ontwikkelen van effectieve stressmanagementtechnieken en het veranderen van gedragspatronen die stress veroorzaken. Kijk op deze pagina voor meer informatie over mij en mijn werkwijze of klik op de knop hieronder voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 • Psycholoog & coach

  Behalve ervaringsdeskundige op het gebied van Millennialvragen ben ikaangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches (NOBCO) én een ervaren psycholoog op het gebied van de Klinische en Gezondheidspsychologie.

 • Gedrags- en ervaringsdeskundige

  Jarenlang heb ik volwassenen, en veelal Millenials, geholpen met allerlei vragen rondom psyche en identiteit. Niet alleen weet ik exact waar Millennials veelal tegenaan lopen – ik ben als gedragsdeskundige ook geschoold in het actief onderzoeken en bijsturen van negatieve en belemmerende gedachten.

 • Gespecialiseerd in Millennials:

  Al mijn ervaring, kennis en kunde heb ik gebruikt om mijn trajecten te voorzien van een uniek werkboek met ruim 100 pagina’s aan diepgaande vragen, oefeningen en opdrachten en speciaal ontwikkeld voor Millennials. Hierbij krijg je ook toegang tot video’s met extra uitleg, zodat je ook naast de gesprekken zelfstandig aan de slag kan gaan. Je kan op korte termijn al terecht!

Chris Bruens, 32

“Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!”

Contact

Praktijkadres:
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Telefoon: +31 6 58822212
E-mail: info@curevcoaching.nl

Volg mij via

× Kan ik je helpen?