Curev Coaching: coach zelfvertrouwen Utrecht

Curev Coaching
Curev Coaching
15 Google recensies
Brenda Heijnis
Brenda Heijnis
09/09/2023
Aleksandar heeft mij geholpen om te kiezen voor waar ik écht gelukkig van word en waar mijn hart ligt: kinderboeken schrijven en mijn eigen grafische studio. Ik dacht niet dat ik dit zou zeggen, maar het ondernemerschap blijkt me hartstikke goed te passen! Ik ben echt op mijn plek bij mezelf.
Robert Berg
Robert Berg
09/09/2023
Aleksandar is een fijne coach om mee te werken na een aantal sessies kan ik weer door, neem eens vrijblijvend contact met hem op.
Nikola Vladimirov
Nikola Vladimirov
26/01/2023
Aleksandar is een zeer motiverende en scherpe coach! Ik raad hem zeker aan voor ieder die op zoek is om weer richting te geven aan zijn/haar leven.
Richard
Richard
25/10/2022
Ik heb Aleksandar als een hele fijne coach ervaren. Hij weet snel tot de kern te komen en geeft de juiste tools om jezelf te kunnen verbeteren. Vriendelijk, kundig en betrokken. Aleksandar, je hebt mij enorm geholpen, bedankt!
Chris Bruens
Chris Bruens
20/10/2022
Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!
Peter Groenendijk
Peter Groenendijk
19/09/2022
Aleksandar is een hele fijne warme en competente coach. Ik vond hem heel betrokken en begripvol. Hij weet het probleem goed te doorgronden. Echt een aanrader.

 • Ervaren psycholoog en coach

 • Geen wachttijd

 • Gespecialiseerd in Millennials

psycholoog bij onzekerheid en zelfvertrouwen

Hoe herken je onzekerheid?

Symptomen van onzekerheid kunnen zich op verschillende manieren manifesteren. Een veelvoorkomend teken van onzekerheid is piekeren en constant twijfelen. Mensen die hier last van hebben, kunnen moeilijk stoppen met malen over situaties en zijn voortdurend bezig met het overdenken van hun keuzes.

Daarnaast ervaren zij een diepgewortelde angst om fouten te maken, wat kan leiden tot het vermijden van bepaalde taken of verantwoordelijkheden. Een ander symptoom is het overmatig bezig zijn met de mening van anderen. Mensen met onzekerheid hechten veel waarde aan hoe zij door anderen worden gezien en zijn constant bezig met het verkrijgen van goedkeuring. Dit kan leiden tot het opofferen van eigen behoeften en het niet kunnen stellen van grenzen.

Negatief zelfbeeld en gebrek aan zelfvertrouwen

Een negatief zelfbeeld en gebrek aan zelfvertrouwen zijn ook veelvoorkomende symptomen van onzekerheid. Mensen met deze problemen hebben vaak weinig vertrouwen in zichzelf en hun capaciteiten, wat hun functioneren op verschillende gebieden kan belemmeren. Het nemen van beslissingen kan een ware uitdaging zijn voor mensen die kampen met onzekerheid. Ze zijn bang om de verkeerde keuze te maken en zijn vaak bang voor de gevolgen hiervan. Hierdoor kunnen ze langdurig aarzelen en zichzelf blokkeren bij het maken van beslissingen.

Angst voor afwijzing

Ten slotte vermijden mensen met onzekerheid vaak nieuwe situaties uit angst voor afwijzing. Ze voelen zich ongemakkelijk en onzeker in het omgaan met het onbekende en geven de voorkeur aan bekende, vertrouwde omgevingen. Door deze vermijding kunnen ze echter kansen mislopen en zichzelf beperken in hun persoonlijke groei.

Psycholoog en coach bij zelfvertrouwen in Utrecht

Het is belangrijk om te beseffen dat deze symptomen van onzekerheid niet onoverkomelijk zijn en dat het goed mogelijk is om je zelfvertrouwen te vergroten. Met mijn achtergrond als psycholoog en coach heb ik al honderden (jong)volwassenen - met succes- geholpen om met hun onzekerheden leren om te gaan. En ik ben ervan overtuigd dat dit voor jou ook kan.

Indien je benieuwd bent naar wat ik voor jou kan betekenen, kijk gerust even op deze pagina voor meer informatie over mijn trajecten of klik op de knop hieronder om een gratis en vrijblijvende kennismaking te plannen!

 • Psycholoog & coach

  Behalve ervaringsdeskundige op het gebied van Millennialvragen ben ikaangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches (NOBCO) én een ervaren psycholoog op het gebied van de Klinische en Gezondheidspsychologie.

 • Gedrags- en ervaringsdeskundige

  Jarenlang heb ik volwassenen, en veelal Millenials, geholpen met allerlei vragen rondom psyche en identiteit. Niet alleen weet ik exact waar Millennials veelal tegenaan lopen – ik ben als gedragsdeskundige ook geschoold in het actief onderzoeken en bijsturen van negatieve en belemmerende gedachten.

 • Gespecialiseerd in Millennials:

  Al mijn ervaring, kennis en kunde heb ik gebruikt om mijn trajecten te voorzien van een uniek werkboek met ruim 100 pagina’s aan diepgaande vragen, oefeningen en opdrachten en speciaal ontwikkeld voor Millennials. Hierbij krijg je ook toegang tot video’s met extra uitleg, zodat je ook naast de gesprekken zelfstandig aan de slag kan gaan. Je kan op korte termijn al terecht!

Chris Bruens, 32

“Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!”

Contact

Praktijkadres:
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Telefoon: +31 6 58822212
E-mail: info@curevcoaching.nl

Volg mij via

× Kan ik je helpen?