Curev Coaching: cognitieve gedragstherapie Utrecht

Curev Coaching
Curev Coaching
15 Google recensies
Brenda Heijnis
Brenda Heijnis
09/09/2023
Aleksandar heeft mij geholpen om te kiezen voor waar ik écht gelukkig van word en waar mijn hart ligt: kinderboeken schrijven en mijn eigen grafische studio. Ik dacht niet dat ik dit zou zeggen, maar het ondernemerschap blijkt me hartstikke goed te passen! Ik ben echt op mijn plek bij mezelf.
Robert Berg
Robert Berg
09/09/2023
Aleksandar is een fijne coach om mee te werken na een aantal sessies kan ik weer door, neem eens vrijblijvend contact met hem op.
Nikola Vladimirov
Nikola Vladimirov
26/01/2023
Aleksandar is een zeer motiverende en scherpe coach! Ik raad hem zeker aan voor ieder die op zoek is om weer richting te geven aan zijn/haar leven.
Richard
Richard
25/10/2022
Ik heb Aleksandar als een hele fijne coach ervaren. Hij weet snel tot de kern te komen en geeft de juiste tools om jezelf te kunnen verbeteren. Vriendelijk, kundig en betrokken. Aleksandar, je hebt mij enorm geholpen, bedankt!
Chris Bruens
Chris Bruens
20/10/2022
Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!
Peter Groenendijk
Peter Groenendijk
19/09/2022
Aleksandar is een hele fijne warme en competente coach. Ik vond hem heel betrokken en begripvol. Hij weet het probleem goed te doorgronden. Echt een aanrader.

 • Ervaren psycholoog en coach

 • Geen wachttijd

 • Gespecialiseerd in Millennials

Cognitieve gedragstherapie in Utrecht

De voordelen van cognitieve gedragstherapie

Cognitieve gedragstherapie biedt verschillende voordelen voor mensen die op zoek zijn naar gedragsverandering. Ten eerste is het een evidence-based behandelmethode, wat betekent dat het wetenschappelijk bewezen effectief is voor verschillende psychische problemen. Denk dan bijvoorbeeld aan verschillende soorten angst- en stemmingsklachten. Dit geeft mensen de zekerheid dat ze een behandeling krijgen die daadwerkelijk werkt.

Het hier en nu

Daarnaast richt cognitieve gedragstherapie zich voornamelijk op het hier en nu. In plaats van te graven in het verleden, concentreert de therapie zich op het veranderen van ongewenst gedrag en denkpatronen in het heden. Dit maakt de therapie praktisch en gericht op het aanpakken van problemen in het dagelijks leven. Op deze pagina vind je bijvoorbeeld meer informatie over cognitieve gedragstherapie bij angst en op deze pagina vind je meer informatie over cognitieve gedragstherapie bij somberheid en depressie.

Cognitieve gedragstherapie biedt concrete handvatten

Een ander voordeel van cognitieve gedragstherapie is dat het concrete technieken en strategieën biedt om probleemgedrag aan te pakken en nieuwe, gezonde gewoontes te ontwikkelen. Dit betekent dat mensen niet alleen inzicht krijgen in hun gedrag, maar ook handvatten aangereikt krijgen om daadwerkelijk verandering te realiseren.

Ben je al benieuwd naar een onmisbaar instrument voor een groot scala een psychische klachten? Download op deze pagina mijn weggever en ontdek zelf hoe cognitieve gedragstherapie in elkaar steekt!

Cognitieve gedragstherapie en relatief korte trajecten

Tot slot staat cognitieve gedragstherapie bekend om zijn kortdurende karakter. In vergelijking met andere vormen van therapie kan het relatief snel resultaat opleveren. Dit is een voordeel voor mensen die op zoek zijn naar snelle en effectieve hulp.

Cognitieve gedragstherapie in Utrecht

Al met al biedt cognitieve gedragstherapie dus verschillende voordelen voor mensen die op zoek zijn naar gedragsverandering. Het is evidence-based, richt zich op het hier en nu, biedt praktische vaardigheden en is kortdurend. Deze voordelen maken het een aantrekkelijke behandelmethode voor mensen die op zoek zijn naar een persoonlijke benadering en verandering.

Bij Curev Coaching werk ik als ervaren psycholoog en coach onder andere met cognitieve gedragstherapie in Utrecht – en ook nog zonder wachtlijst!

Nieuwsgierig geworden naar mijn trajecten? Kijk op deze pagina naar het aanbod voor mijn 1-op-1 trajecten of klik direct op de knop hieronder voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 • Psycholoog & coach

  Behalve ervaringsdeskundige op het gebied van Millennialvragen ben ikaangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches (NOBCO) én een ervaren psycholoog op het gebied van de Klinische en Gezondheidspsychologie.

 • Gedrags- en ervaringsdeskundige

  Jarenlang heb ik volwassenen, en veelal Millenials, geholpen met allerlei vragen rondom psyche en identiteit. Niet alleen weet ik exact waar Millennials veelal tegenaan lopen – ik ben als gedragsdeskundige ook geschoold in het actief onderzoeken en bijsturen van negatieve en belemmerende gedachten.

 • Gespecialiseerd in Millennials:

  Al mijn ervaring, kennis en kunde heb ik gebruikt om mijn trajecten te voorzien van een uniek werkboek met ruim 100 pagina’s aan diepgaande vragen, oefeningen en opdrachten en speciaal ontwikkeld voor Millennials. Hierbij krijg je ook toegang tot video’s met extra uitleg, zodat je ook naast de gesprekken zelfstandig aan de slag kan gaan. Je kan op korte termijn al terecht!

Chris Bruens, 32

“Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!”

Contact

Praktijkadres:
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Telefoon: +31 6 58822212
E-mail: info@curevcoaching.nl

Volg mij via

× Kan ik je helpen?