Psycholoog cognitieve gedragstherapie

Curev Coaching
Curev Coaching
15 Google recensies
Brenda Heijnis
Brenda Heijnis
09/09/2023
Aleksandar heeft mij geholpen om te kiezen voor waar ik écht gelukkig van word en waar mijn hart ligt: kinderboeken schrijven en mijn eigen grafische studio. Ik dacht niet dat ik dit zou zeggen, maar het ondernemerschap blijkt me hartstikke goed te passen! Ik ben echt op mijn plek bij mezelf.
Robert Berg
Robert Berg
09/09/2023
Aleksandar is een fijne coach om mee te werken na een aantal sessies kan ik weer door, neem eens vrijblijvend contact met hem op.
Nikola Vladimirov
Nikola Vladimirov
26/01/2023
Aleksandar is een zeer motiverende en scherpe coach! Ik raad hem zeker aan voor ieder die op zoek is om weer richting te geven aan zijn/haar leven.
Richard
Richard
25/10/2022
Ik heb Aleksandar als een hele fijne coach ervaren. Hij weet snel tot de kern te komen en geeft de juiste tools om jezelf te kunnen verbeteren. Vriendelijk, kundig en betrokken. Aleksandar, je hebt mij enorm geholpen, bedankt!
Chris Bruens
Chris Bruens
20/10/2022
Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!
Peter Groenendijk
Peter Groenendijk
19/09/2022
Aleksandar is een hele fijne warme en competente coach. Ik vond hem heel betrokken en begripvol. Hij weet het probleem goed te doorgronden. Echt een aanrader.

 • Ervaren psycholoog en coach

 • Geen wachttijd

 • Gespecialiseerd in Millennials

cognitieve gedragstherapie voor wie

Wat is cognitieve gedragstherapie?

Cognitieve gedragstherapie is een vorm van psychotherapie die zich richt op het veranderen van negatieve denkpatronen en gedragspatronen. Het doel is om positieve veranderingen in denken en gedrag te bewerkstelligen. Deze vorm van therapie gaat uit van de gedachte dat onze gedachten invloed hebben op onze gevoelens en gedragingen. Het wordt vaak gebruikt bij de behandeling van psychische stoornissen zoals depressie, angststoornissen en eetstoornissen.

Voor wie is cognitieve gedragstherapie geschikt?

Cognitieve gedragstherapie is een effectieve behandelmethode voor verschillende psychische problemen. Denk dan bijvoorbeeld aan mensen met angststoornissen, zoals paniekstoornis, sociale fobie of specifieke fobieën. Daarnaast kan cognitieve gedragstherapie ook helpen bij stemmingsstoornissen (zoals depressie), eetstoornissen, verslaving, slaapproblemen en persoonlijkheidsstoornissen.

Psycholoog bij cognitieve gedragstherapie

Een ervaren psycholoog gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie kan samen met de cliënt werken aan het identificeren en veranderen van negatieve gedachten en gedragingen die bijdragen aan (en in stand houden van) de klachten.

Cognitieve gedragstherapie bij Curev Coaching

Mijn naam is Aleksandar Curev, en ik ben een NOBCO-coach en een gediplomeerd psycholoog in Utrecht - zonder wachttijd! Mijn praktijk richt zich op het begeleiden van de huidige generatie twintigers en dertigers, die vaak 'Millennials' worden genoemd. Deze generatie worstelt met vragen over hun identiteit ("wie ben ik en wat wil ik?") en hun mentale welzijn. Met behulp van, onder andere, cognitieve gedragstherapie help ik Millennials weer om de draad op te pakken.

Ben jij een twintiger of dertiger die een psycholoog kan gebruiken – en heb je geen zin om daar maanden voor op een wachtlijst te staan? Kijk op deze pagina voor mijn aanbod of klik direct op de knop hieronder voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 • Psycholoog & coach

  Behalve ervaringsdeskundige op het gebied van Millennialvragen ben ikaangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches (NOBCO) én een ervaren psycholoog op het gebied van de Klinische en Gezondheidspsychologie.

 • Gedrags- en ervaringsdeskundige

  Jarenlang heb ik volwassenen, en veelal Millenials, geholpen met allerlei vragen rondom psyche en identiteit. Niet alleen weet ik exact waar Millennials veelal tegenaan lopen – ik ben als gedragsdeskundige ook geschoold in het actief onderzoeken en bijsturen van negatieve en belemmerende gedachten.

 • Gespecialiseerd in Millennials:

  Al mijn ervaring, kennis en kunde heb ik gebruikt om mijn trajecten te voorzien van een uniek werkboek met ruim 100 pagina’s aan diepgaande vragen, oefeningen en opdrachten en speciaal ontwikkeld voor Millennials. Hierbij krijg je ook toegang tot video’s met extra uitleg, zodat je ook naast de gesprekken zelfstandig aan de slag kan gaan. Je kan op korte termijn al terecht!

Chris Bruens, 32

“Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!”

Contact

Praktijkadres:
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Telefoon: +31 6 58822212
E-mail: info@curevcoaching.nl

Volg mij via

× Kan ik je helpen?