Curev Coaching: mannelijke psycholoog Utrecht

Curev Coaching
Curev Coaching
15 Google recensies
Brenda Heijnis
Brenda Heijnis
09/09/2023
Aleksandar heeft mij geholpen om te kiezen voor waar ik écht gelukkig van word en waar mijn hart ligt: kinderboeken schrijven en mijn eigen grafische studio. Ik dacht niet dat ik dit zou zeggen, maar het ondernemerschap blijkt me hartstikke goed te passen! Ik ben echt op mijn plek bij mezelf.
Robert Berg
Robert Berg
09/09/2023
Aleksandar is een fijne coach om mee te werken na een aantal sessies kan ik weer door, neem eens vrijblijvend contact met hem op.
Nikola Vladimirov
Nikola Vladimirov
26/01/2023
Aleksandar is een zeer motiverende en scherpe coach! Ik raad hem zeker aan voor ieder die op zoek is om weer richting te geven aan zijn/haar leven.
Richard
Richard
25/10/2022
Ik heb Aleksandar als een hele fijne coach ervaren. Hij weet snel tot de kern te komen en geeft de juiste tools om jezelf te kunnen verbeteren. Vriendelijk, kundig en betrokken. Aleksandar, je hebt mij enorm geholpen, bedankt!
Chris Bruens
Chris Bruens
20/10/2022
Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!
Peter Groenendijk
Peter Groenendijk
19/09/2022
Aleksandar is een hele fijne warme en competente coach. Ik vond hem heel betrokken en begripvol. Hij weet het probleem goed te doorgronden. Echt een aanrader.

 • Ervaren psycholoog en coach

 • Geen wachttijd

 • Gespecialiseerd in Millennials

Mannelijke psycholoog in Utrecht

Het belang van diversiteit en gendergelijkheid in de psychologiepraktijk

Diversiteit en gendergelijkheid spelen een cruciale rol in de psychologiepraktijk. Hoewel er veel vrouwelijke psychologen zijn, is het belangrijk om te erkennen dat sommige mensen specifiek behoefte hebben aan een mannelijke psycholoog. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals persoonlijke voorkeur, culturele achtergrond of het gevoel dat iemand zich beter begrepen voelt bij een mannelijke professional.

Uitdagingen bij het vinden van een mannelijke psycholoog

Het vinden van een mannelijke psycholoog kan best lastig zijn – zeker in omgeving Utrecht. Het aanbod van mannelijke professionals is beperkt, wat ervoor kan zorgen dat mensen die specifiek op zoek zijn naar een mannelijke psycholoog moeite hebben om deze te vinden. Het is belangrijk dat er meer aandacht wordt besteed aan het vergroten van de diversiteit binnen het psychologisch beroep, zodat er voor iedereen een passende professional beschikbaar is.

De rol van een mannelijke psycholoog

Naar mijn mening staat de kwaliteit van begeleiding volledig los van het geslacht van je behandelaar. Dit betekent echter niet dat je als klant geen voorkeur mag hebben voor een mannelijke of vrouwelijke psycholoog. Mijn ervaring is bijvoorbeeld dat sommige mannelijke klanten het prettiger vinden om bij een mannelijke behandelaar vrijuit te kunnen praten over mentale gezondheid, of over bepaalde stereotyperingen waar je als man soms mee te maken krijgt. Denk dan bijvoorbeeld aan stereotyperingen waarbij je als man altijd maar ‘stoer’ moet zijn, en geen zwakte mag tonen. Anderzijds kan het natuurlijk ook zijn dat je als vrouw je simpelweg meer op je gemak voelt bij een mannelijke behandelaar. Alles kan – en dat is oké!

Goede psycholoog in Utrecht

Ik ben als coach aangesloten bij Coachfinder en de NOBCO-vereniging voor coaches. Daarnaast heb ik als psycholoog jarenlange behandelervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Mocht je specifiek – om wat voor reden dan ook – op zoek zijn naar een mannelijke psycholoog voor een psychologische behandeling in Utrecht (of online), dan ben je hier aan het juiste adres.  Kijk op deze pagina voor mijn 1-op-1 trajecten of plan hieronder direct een gratis en vrijblijvende kennismaking in!

 • Psycholoog & coach

  Behalve ervaringsdeskundige op het gebied van Millennialvragen ben ikaangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches (NOBCO) én een ervaren psycholoog op het gebied van de Klinische en Gezondheidspsychologie.

 • Gedrags- en ervaringsdeskundige

  Jarenlang heb ik volwassenen, en veelal Millenials, geholpen met allerlei vragen rondom psyche en identiteit. Niet alleen weet ik exact waar Millennials veelal tegenaan lopen – ik ben als gedragsdeskundige ook geschoold in het actief onderzoeken en bijsturen van negatieve en belemmerende gedachten.

 • Gespecialiseerd in Millennials:

  Al mijn ervaring, kennis en kunde heb ik gebruikt om mijn trajecten te voorzien van een uniek werkboek met ruim 100 pagina’s aan diepgaande vragen, oefeningen en opdrachten en speciaal ontwikkeld voor Millennials. Hierbij krijg je ook toegang tot video’s met extra uitleg, zodat je ook naast de gesprekken zelfstandig aan de slag kan gaan. Je kan op korte termijn al terecht!

Chris Bruens, 32

“Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!”

Contact

Praktijkadres:
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Telefoon: +31 6 58822212
E-mail: info@curevcoaching.nl

Volg mij via

× Kan ik je helpen?