Curev coaching: dé Millennial coach

Curev Coaching
Curev Coaching
15 Google recensies
Brenda Heijnis
Brenda Heijnis
09/09/2023
Aleksandar heeft mij geholpen om te kiezen voor waar ik écht gelukkig van word en waar mijn hart ligt: kinderboeken schrijven en mijn eigen grafische studio. Ik dacht niet dat ik dit zou zeggen, maar het ondernemerschap blijkt me hartstikke goed te passen! Ik ben echt op mijn plek bij mezelf.
Robert Berg
Robert Berg
09/09/2023
Aleksandar is een fijne coach om mee te werken na een aantal sessies kan ik weer door, neem eens vrijblijvend contact met hem op.
Nikola Vladimirov
Nikola Vladimirov
26/01/2023
Aleksandar is een zeer motiverende en scherpe coach! Ik raad hem zeker aan voor ieder die op zoek is om weer richting te geven aan zijn/haar leven.
Richard
Richard
25/10/2022
Ik heb Aleksandar als een hele fijne coach ervaren. Hij weet snel tot de kern te komen en geeft de juiste tools om jezelf te kunnen verbeteren. Vriendelijk, kundig en betrokken. Aleksandar, je hebt mij enorm geholpen, bedankt!
Chris Bruens
Chris Bruens
20/10/2022
Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!
Peter Groenendijk
Peter Groenendijk
19/09/2022
Aleksandar is een hele fijne warme en competente coach. Ik vond hem heel betrokken en begripvol. Hij weet het probleem goed te doorgronden. Echt een aanrader.

 • Ervaren psycholoog en coach

 • Geen wachttijd

 • Gespecialiseerd in Millennials

Gedachten gevoelens gedrag

Curev Coaching: psychologie en coaching voor Millennials

Curev Coaching is dé coach voor Millennials die zich willen richten op persoonlijke ontwikkeling, mentale ondersteuning, stressmanagement, zelfvertrouwen en leiderschapsontwikkeling. Als Millennial-coach en psycholoog begrijp ik de specifieke uitdagingen en behoeften van de huidige generatie twintigers en dertigers.

In ons coachingstraject zorgen wij er samen voor dat je de juiste tools en vaardigheden krijgt om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en je leven naar een hoger niveau te tillen. De meeste coachvragen zijn vaak op het gebied van identiteit (“Wie ben ik en wat wil ik?”) en mentale gezondheid (‘Hoe ga ik om met angst, stress, paniek, somberheid, laag zelfbeeld, enzovoort“).

Wat je coachvraag ook is: samen brengen we in kaart waar je wil zijn, waar je vastloopt en wat er nodig is om te komen waar je wil zijn.

Lees verder voor voorbeelden van thema’s die bij Millenials coaching vaak aan bod komen!

Coaching bij keuzestress

Als Millennial coach begrijp ik dat Millennials tegen verschillende uitdagingen aanlopen. Een van de problemen waar zij vaak mee te maken hebben, is keuzestress. Millennials worden geconfronteerd met talloze mogelijkheden en moeten constant beslissingen nemen die grote impact kunnen hebben op de toekomst - wat kan leiden tot twijfel en onzekerheid. Wat is nou echt belangrijk voor jou en wat verdient prioriteit? Een goede coach kan jou helpen om tussen de bomen het bos weer te zien.

Coaching bij balans tussen werk en privé

In het snel veranderende landschap van de arbeidsmarkt staan Millennials voor unieke uitdagingen als het gaat om het vinden van een evenwicht tussen werk en privé. De constante druk om te presteren in een wereld waarin technologie altijd aanwezig is, kan leiden tot stress, burn-out en het gevoel van een voortdurende race tegen de klok.

Als coach sta ik klaar om je te begeleiden naar een betere balans tussen werk en privé. Samen kunnen we werken aan praktische strategieën en persoonlijke groei, zodat je kunt genieten van een bevredigend professioneel leven zonder dat je jouw persoonlijke leven hoeft op te offeren.

Coaching bij mentale gezondheid

Buitengewoon veel Millennials worstelen met vragen over identiteit en psychisch welzijn. Voor velen voelt het leven als varen zonder kompas – en dat knaagt niet alleen, maar brengt na verloop van tijd ook de nodige klachten met zich mee. Want: ruis in je hoofd, zorgt voor onrust in je lijf.

Veelvoorkomende problemen onder Millennials zijn onder andere:

 • Stress
 • Burn-out
 • Angst
 • Vermoeidheid
 • Paniekaanvallen
 • Overmatig piekeren
 • Een laag zelfbeeld
 • Perfectionisme
 • Faalangst
 • Somberheid

In de rol van psycholoog en coach begeleid ik Millennials die worstelen met vragen rondom hun identiteit en psychisch welzijn. Herkenbaar? Kijk op deze pagina voor meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen.

Kortom: Goede coach in Utrecht en geen wachttijd!

Ben jij een twintiger of dertiger die wel een goede coach of psycholoog kan gebruiken – en heb je geen zin om daar maanden voor op een wachtlijst te staan? Klik op de knop hieronder om een gratis en vrijblijvende kennismaking te plannen!

 • Psycholoog & coach

  Behalve ervaringsdeskundige op het gebied van Millennialvragen ben ikaangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches (NOBCO) én een ervaren psycholoog op het gebied van de Klinische en Gezondheidspsychologie.

 • Gedrags- en ervaringsdeskundige

  Jarenlang heb ik volwassenen, en veelal Millenials, geholpen met allerlei vragen rondom psyche en identiteit. Niet alleen weet ik exact waar Millennials veelal tegenaan lopen – ik ben als gedragsdeskundige ook geschoold in het actief onderzoeken en bijsturen van negatieve en belemmerende gedachten.

 • Gespecialiseerd in Millennials:

  Al mijn ervaring, kennis en kunde heb ik gebruikt om mijn trajecten te voorzien van een uniek werkboek met ruim 100 pagina’s aan diepgaande vragen, oefeningen en opdrachten en speciaal ontwikkeld voor Millennials. Hierbij krijg je ook toegang tot video’s met extra uitleg, zodat je ook naast de gesprekken zelfstandig aan de slag kan gaan. Je kan op korte termijn al terecht!

Chris Bruens, 32

“Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!”

Contact

Praktijkadres:
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Telefoon: +31 6 58822212
E-mail: info@curevcoaching.nl

Volg mij via

× Kan ik je helpen?