Next Level Traject

Doorbreek al je grenzen en bouw aan een leven dat tot voor kort onmogelijk leek.

Je motor draait weer op volle toeren – en nu is het tijd om te vliegen. Nu je doelen helder zijn en je al een solide basis hebt om de baas te zijn over je mindset, ligt de wereld aan je voeten

 • Hoge kwaliteit in korte tijd

 • Ontwikkelen zonder verstoppertje te spelen

 • Stappenplan op maat

Helder in je hoofd en rust in je lijf – ken je ‘m nog? Als je van mij al coaching heb gehad, dan heb je met eigen ogen gezien wat er in korte tijd mogelijk is. Je hebt een beeld over hoe je in elkaar steekt, wat voor jou belangrijk is en hoe je hier prioriteit aan geeft. De belemmeringen die je al die tijd ervaarde staan jouw ontwikkeling niet meer in de weg, of je weet inmiddels hoe je daarmee om kan gaan. Nu is het tijd voor de volgende stap: vasthouden en doorpakken. Van versie 1.0 naar versie 2.0.

next level traject

Realiseer je dromen

In dit vervolgtraject van het 1-op-1 traject gaan we nóg dieper in op het ontwikkelen van vaardigheden en je mindset om jouw droomscenario’s te bewerkstelligen. We maken een extra vertaalslag vanuit jouw persoonlijke behoeften naar haarfijne doelen en strategieën om door te pakken. Want, wat is gebruikelijk bij nieuwe avonturen? Oude patronen. Je zult merken dat bij tijd en wijle oude patronen weer de kop op gaan steken. En geloof mij wanneer ik zeg dat ik de eerste nog moet tegenkomen bij wie dat niet is gebeurd. Nu je de regie hebt, is het zaak om de regie te behouden en verder uit te bouwen. Daar begeleid ik je bij. Het resultaat? Ontwikkeling die je nog nooit voor mogelijk hebt gehouden.

Waarom kiezen voor een next level traject?

 • Hoge kwaliteit in korte tijd

  Ik hoef je eigenlijk niet meer te overtuigen van mijn kwaliteiten als psycholoog en coach – je hebt ze immers al ervaren. Je hebt weer, zoals altijd, al mijn kennis en kunde tot (gedrags)verandering ter beschikking. Ik ken je krachten én je valkuilen – zie waar we nog aandacht aan moeten besteden, en volg jouw ontwikkeling van begin tot eind. Van kruipen naar lopen, en nu dus van lopen naar vliegen. Een prachtige reis, ook al val je soms nog uit de lucht.

 • Ontwikkelen zonder verstoppertje te spelen

  Je kent het: bij Curev Coaching kan je op vrijwel ieder moment terecht. Ochtend, middag of avond – online of face-to-face – het kan allemaal. Wat niet kan is jezelf verstoppen. Niet voor mij, maar vooral niet voor jezelf. Je kan er op aan dat ik je aan je eigen afspraken houd – en we zorgen er samen voor dat jij je aan je eigen afspraken houdt. Leren is door te doen.

 • Stappenplan op maat

  We gaan vliegen, maar niet zonder plan. Na onze eerste sessie leg ik je een concreet plan voor, welke we van start tot finish gaan volgen. Ik zet je aan het werk, zowel tijdens als naast onze sessies. En daar pluk jij de vruchten van.

Richard, 26 jaar

“Ik heb Aleksandar als een hele fijne coach ervaren. Hij weet snel tot de kern te komen en geeft de juiste tools om jezelf te kunnen verbeteren. Vriendelijk, kundig en betrokken. Aleksandar, je hebt mij enorm geholpen, bedankt!”

Je hebt de afgelopen periode al hard aan je eigen ontwikkeling gewerkt – en mooie stappen gezet om inzicht te krijgen, je mindset te veranderen en obstakels te overwinnen.

Zoals iedereen is het nog altijd wennen om alles wat je over jezelf hebt geleerd direct toe te passen in de praktijk – dat is altijd vallen en opstaan. Soms meer vallen, en soms meer opstaan. Je hebt al goede handvatten gekregen tijdens het eerdere traject bij Curev Coaching, maar valt makkelijk in oude (gedachten)patronen en merkt dat er nog ruimte is om scherp te stellen en toe te passen. En dat is helemaal oké. Je hebt een glimp gezien van wat mogelijk is en bent hongerig naar meer. Je beseft echter dat dit niet vanzelf gaat en dat je hier nog wat begeleiding bij kan krijgen. Dit traject is dan helemaal voor jou.

Meld je nu aan voor het next level traject

 • Op maat gemaakt stappenplan om naar 2.0 te gaan

 • 6 1-op-1 gesprekken van circa 60 minuten – online of face-to-face

 • Toegang tot het ‘Gooi het Roer Om’ werkboek met ruim 100 pagina’s aan diepgaande vragen, oefeningen en opdrachten + bijbehorend videomateriaal

Goed om je weer terug te zien! Voor een investering van 850,- euro excl. BTW krijg je als trouwe klant weer toegang tot alle video’s, modules en natuurlijk onze gesprekken. Klaar om te vliegen?

Peter, 30 jaar

"Aleksandar is een hele fijne warme en competente coach. Ik vond hem heel betrokken en begripvol. Hij weet het probleem goed te doorgronden en je te motiveren om het beste uit jezelf naar boven te halen. Echt een aanrader."

Contact

Praktijkadres:
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Telefoon: +31 6 58822212
E-mail: info@curevcoaching.nl

Volg mij via

× Kan ik je helpen?