Online praten met een psycholoog?

Curev Coaching
Curev Coaching
15 Google recensies
Brenda Heijnis
Brenda Heijnis
09/09/2023
Aleksandar heeft mij geholpen om te kiezen voor waar ik écht gelukkig van word en waar mijn hart ligt: kinderboeken schrijven en mijn eigen grafische studio. Ik dacht niet dat ik dit zou zeggen, maar het ondernemerschap blijkt me hartstikke goed te passen! Ik ben echt op mijn plek bij mezelf.
Robert Berg
Robert Berg
09/09/2023
Aleksandar is een fijne coach om mee te werken na een aantal sessies kan ik weer door, neem eens vrijblijvend contact met hem op.
Nikola Vladimirov
Nikola Vladimirov
26/01/2023
Aleksandar is een zeer motiverende en scherpe coach! Ik raad hem zeker aan voor ieder die op zoek is om weer richting te geven aan zijn/haar leven.
Richard
Richard
25/10/2022
Ik heb Aleksandar als een hele fijne coach ervaren. Hij weet snel tot de kern te komen en geeft de juiste tools om jezelf te kunnen verbeteren. Vriendelijk, kundig en betrokken. Aleksandar, je hebt mij enorm geholpen, bedankt!
Chris Bruens
Chris Bruens
20/10/2022
Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!
Peter Groenendijk
Peter Groenendijk
19/09/2022
Aleksandar is een hele fijne warme en competente coach. Ik vond hem heel betrokken en begripvol. Hij weet het probleem goed te doorgronden. Echt een aanrader.

 • Ervaren psycholoog en coach

 • Geen wachttijd

 • Gespecialiseerd in Millennials

online praten met psycholoog

Online psycholoog zonder verwijzing

Welkom bij Curev Coaching. Mijn naam is Aleksandar Curev en ik ben een erkend NOBCO-coach en gediplomeerd online psycholoog - zonder dat je een verwijzing nodig hebt! Met mijn praktijk richt ik mij op het coachen van de huidige generatie twintigers en dertigers, ook wel ‘Millennials’ genoemd, die worstelen met hun identiteit (“wie ben ik en wat wil ik?”) en psychisch welzijn.

In dit artikel leg ik je uit waarom er bij Curev Coaching geen wachtlijst is, en wat de mogelijkheden zijn omtrent online therapie en coaching.

Online praten met een psycholoog en coach

Het is in Nederland steeds vaker mogelijk om online een psycholoog te spreken. Ook bij Curev Coaching is het zowel mogelijk om de gesprekken op mijn kantoor in Utrecht te hebben, als om een volledig online traject te hebben.

Een aantal voordelen van online therapie of coaching:

 • Ten eerste biedt het flexibiliteit in planning. Gebruikers kunnen op elk gewenst moment een sessie plannen, waardoor ze hun therapie kunnen afstemmen op hun drukke schema's.
 • Daarnaast is online therapie toegankelijk vanuit huis. Gebruikers kunnen comfortabel vanuit hun eigen omgeving praten met een psycholoog, wat een gevoel van veiligheid en vertrouwen kan bevorderen.
 • Bovendien bespaart online therapie reistijd en -kosten. Gebruikers hoeven niet naar een fysieke locatie te reizen, waardoor ze tijd en geld besparen.

Waarom zijn er wachtlijsten bij andere psychologen en coaches?

In mijn tijd als psycholoog in de geestelijke gezondheidszorg moest ik regelmatig na een intake, waar mensen überhaupt al een lange tijd op hebben moeten wachten, vertellen dat ze nog enkele maanden op een wachtlijst moesten staan voordat ze aan de slag konden gaan met therapie of coaching. Geen leuk nieuws om te delen – zeker wanneer iemand staat te springen om nú aan de bak te gaan. Mijn ervaring is dat lange trajecten, iets wat je vaak ziet bij de grote instellingen, vaak leiden tot een toename van het aantal mensen dat in zorg blijft. Dit heeft als direct gevolg dat wachtlijsten zich blijven opstapelen. En daarbij komt: vaak genoeg glijden mensen af verder af wanneer ze voor lange tijd niet de juiste begeleiding krijgen..

Wat maakt dat er bij Curev Coaching geen wachtlijsten zijn?

Aangezien het – zeker in en rondom Utrecht – lastig kan zijn om snel aan de slag te gaan met je hulpvraag of coachvraag, streef ik met Curev Coaching ernaar om geen onnodig lange coaching of behandeling aan te bieden. Ik leg de focus op het behalen van concrete doelen in trajecten van ongeveer zes gesprekken, zodat mijn klanten snel resultaat gaan zien. Hierdoor kan ik efficiënt te werk gaan en de wachttijd tot een minimum beperken: de in- en uitstroom van klanten gaat een stuk sneller dan een grote coach- of behandelinstelling. Het gevolg? Geen wachtlijsten!

Lever je met een kort traject in op kwaliteit?

Als je denkt dat een kort traject ten koste gaat van de kwaliteit van de coaching, dan kom je bedrogen uit. Mijn ervaring is dat lange trajecten – uitzonderingen daargelaten -  vaak het gevolg zijn van het niet helder stellen van een goede (coach)vraag door klant en hulpverlener. De essentie van de gesprekken wordt hierdoor uit het oog verloren, namelijk: wat wil je eigenlijk bereiken met de gesprekken? Waar moet je aan werken en wat is er voor nodig? Door dit al vanaf de eerste dag dit helder te formuleren, voorkom je dat je jarenlang bij je psycholoog of coach op de stoep staat. Je komt er immers niet voor de lekkere koffie, toch?

Online consult psycholoog

Is het voor jou lastig om tijd te vinden om op locatie af te spreken met een psycholoog? Bij Curev Coaching heb je dus de optie tot een online consult. Kijk op deze pagina voor mijn aanbod of klik direct op de knop hieronder voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 • Psycholoog & coach

  Behalve ervaringsdeskundige op het gebied van Millennialvragen ben ikaangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches (NOBCO) én een ervaren psycholoog op het gebied van de Klinische en Gezondheidspsychologie.

 • Gedrags- en ervaringsdeskundige

  Jarenlang heb ik volwassenen, en veelal Millenials, geholpen met allerlei vragen rondom psyche en identiteit. Niet alleen weet ik exact waar Millennials veelal tegenaan lopen – ik ben als gedragsdeskundige ook geschoold in het actief onderzoeken en bijsturen van negatieve en belemmerende gedachten.

 • Gespecialiseerd in Millennials:

  Al mijn ervaring, kennis en kunde heb ik gebruikt om mijn trajecten te voorzien van een uniek werkboek met ruim 100 pagina’s aan diepgaande vragen, oefeningen en opdrachten en speciaal ontwikkeld voor Millennials. Hierbij krijg je ook toegang tot video’s met extra uitleg, zodat je ook naast de gesprekken zelfstandig aan de slag kan gaan. Je kan op korte termijn al terecht!

Chris Bruens, 32

“Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!”

Contact

Praktijkadres:
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Telefoon: +31 6 58822212
E-mail: info@curevcoaching.nl

Volg mij via

× Kan ik je helpen?