Online workshop

Mentaal Meesterschap: onmisbare cognitieve tools voor Millennials.

Leer jezelf beter kennen, ontdek wat er in je hoofd afspeelt en hoe je dit kan beïnvloeden om je leven over een andere boeg te gooien.

 • Persoonlijke aanpak

 • Ervaren psycholoog en coach

 • Praktische tools

De online workshop "Mentaal Meesterschap" is speciaal ontworpen voor Millennials in Nederland die worstelen met hun psychische gezondheid, zoals bijvoorbeeld onzekerheid, (faal)angst, somberheid en paniek. Het is een interactieve en praktische workshop waarin elementen uit de cognitieve gedragstherapie worden gebruikt om je te helpen bij je persoonlijke groei en mentaal welzijn.

Na deze workshop heb je niet alleen inzicht in je eigen gedachtenpatronen en emotionele reacties, maar beschik je ook over effectieve technieken om negatieve denkpatronen te doorbreken en constructieve veranderingen in je leven aan te brengen. Leer om te gaan met belemmerende gedachten en ontdek hoe je jouw mentale veerkracht kunt vergroten.

paniekaanval

Er wordt veel van je verwacht, niet alleen van de maatschappij, maar ook door jezelf

Als Millennial bevind je je in een levensfase waarin het streven naar een evenwichtige combinatie van werk, sociaal leven, relaties en persoonlijke groei een voortdurende strijd kan zijn. Er wordt veel van je verwacht, niet alleen door de maatschappij, maar ook door je eigen hoge verwachtingen.

En het vervelende is: soms dreig je eraan onderdoor te gaan. Stress die het overneemt, onzekerheid die je s’ nachts wakker houdt – of paniekaanvallen die je ervan weerhouden om je oude leven weer op te pakken... Je bent niet de eerste – en ook niet de laatste.

Beheers je gedachten, verander je leven

Je verlangt naar een leven waarin je zelfvertrouwen hebt, jezelf accepteert en waarin je kunt omgaan met uitdagingen zonder volledig verlamd te raken. Je wilt leren hoe je jouw gedachten kunt beheersen en positieve veranderingen kunt aanbrengen in je persoonlijke en professionele leven.

Deze online workshop is speciaal voor jou gemaakt:

 • Persoonlijke aanpak

  Deze workshop is specifiek gericht op Millennials, wat betekent dat ik inga op de uitdagingen die ik veel tegenkom bij deze generatie.

 • Ervaren coach

  Ik ben een ervaren psycholoog en coach gespecialiseerd in het begeleiden van eenieder die worstelt met zijn of haar mentale gezondheid. In de praktijk heb ik al honderden mensen geholpen om grip te krijgen op hun gedachten, en daarmee ook grip op het leven.

 • Praktische tools

  Deze workshop biedt concrete tools en oefeningen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Geen abstracte concepten, maar praktische handvatten waar uit onderzoek en in de praktijk is gebleken dat ze werken.

Benjamin, 32

"Ik kan de workshop "Mentaal Meesterschap" van Aleksandar ten zeerste aanbevelen. Het heeft me geholpen om mijn gedachtenpatronen te begrijpen en negatieve denkspiraal te doorbreken. Dankzij de praktische oefeningen voel ik me nu een stuk sterker en zelfverzekerder."

In drie stappen gaan we samen voor een nieuwe fase:

 • Zelfinzicht

  Ontdek je denkpatronen en identificeer belemmerende gedachten.

 • Uitdagen

  Leer hoe je negatieve denkpatronen kunt uitdagen en vervangen door positieve overtuigingen.

 • Groei

  Pas cognitieve gedragstechnieken toe om jezelf te ontwikkelen en je mentale veerkracht te vergroten.

mentaal meesterschap
aleksandar carev

Over mij

Als psycholoog en coach voor Millennials heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden mensen om hun volledige potentieel te bereiken. Mijn passie is om anderen te helpen groeien en bloeien, en ik geloof in de kracht van cognitieve gedragstherapie om positieve veranderingen teweeg te brengen.

Meld je nu aan voor de online workshop

 • Toegang tot de interactieve online workshop "Mentaal Meesterschap"

 • Praktische oefeningen en tools om toe te passen in je dagelijks leven

Belangrijk:
De eerstvolgende workshop wordt in november 2023 gehouden. 

Meld je hieronder alvast kosteloos aan en je ontvangt een mail met meer informatie en de definitieve datum als deze bekend is.

- Mark, 25

"Dankzij de workshop van Aleksandar heb ik geleerd om mijn innerlijke criticus te overwinnen en mezelf positiever te zien. Het heeft mijn kijk op het leven volledig veranderd, en ik ben nu meer gemotiveerd dan ooit om mijn doelen na te streven."

Contact

Praktijkadres:
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Telefoon: +31 6 58822212
E-mail: info@curevcoaching.nl

Volg mij via

× Kan ik je helpen?