Persoonlijke groei coach? Zoek niet verder!

Curev Coaching
Curev Coaching
15 Google recensies
Brenda Heijnis
Brenda Heijnis
09/09/2023
Aleksandar heeft mij geholpen om te kiezen voor waar ik écht gelukkig van word en waar mijn hart ligt: kinderboeken schrijven en mijn eigen grafische studio. Ik dacht niet dat ik dit zou zeggen, maar het ondernemerschap blijkt me hartstikke goed te passen! Ik ben echt op mijn plek bij mezelf.
Robert Berg
Robert Berg
09/09/2023
Aleksandar is een fijne coach om mee te werken na een aantal sessies kan ik weer door, neem eens vrijblijvend contact met hem op.
Nikola Vladimirov
Nikola Vladimirov
26/01/2023
Aleksandar is een zeer motiverende en scherpe coach! Ik raad hem zeker aan voor ieder die op zoek is om weer richting te geven aan zijn/haar leven.
Richard
Richard
25/10/2022
Ik heb Aleksandar als een hele fijne coach ervaren. Hij weet snel tot de kern te komen en geeft de juiste tools om jezelf te kunnen verbeteren. Vriendelijk, kundig en betrokken. Aleksandar, je hebt mij enorm geholpen, bedankt!
Chris Bruens
Chris Bruens
20/10/2022
Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!
Peter Groenendijk
Peter Groenendijk
19/09/2022
Aleksandar is een hele fijne warme en competente coach. Ik vond hem heel betrokken en begripvol. Hij weet het probleem goed te doorgronden. Echt een aanrader.

 • Ervaren psycholoog en coach

 • Geen wachttijd

 • Gespecialiseerd in Millennials

coach persoonlijke groei

Curev Coaching: coach voor persoonlijke groei

Persoonlijke groei is het proces van bewustwording en ontwikkeling van jezelf. Het gaat bijvoorbeeld om het vergroten van zelfkennis, het ontdekken van je sterke punten en het werken aan je zwakke punten. Een persoonlijke groei coach kan je hierbij helpen.

Door middel van gesprekken, oefeningen en feedback kan ik je begeleiden bij het ontdekken en ontwikkelen van je potentieel.

Het beste uit jezelf halen

Een persoonlijke groei coach helpt je om de beste versie van jezelf te worden en ondersteunt je bij het omgaan met uitdagingen, veranderingen en tegenslagen. Daarnaast zorgt persoonlijke groei ook voor een diepere verbinding met jezelf en anderen. Met de hulp van een persoonlijke groei coach kun je jouw persoonlijke groei naar een hoger niveau tillen en het beste uit jezelf halen.

Hoe draag ik bij Curev Coaching bij aan jouw groei?

Door een concreet plan te maken en regelmatig te evalueren, kan je gestructureerd werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Samen formuleren we concrete doelen en ontwikkelen we strategieën ontwikkelen om deze doelen te bereiken. Ik help je bij het identificeren van belemmerende overtuigingen en het ontwikkelen van nieuwe, helpende overtuigingen. Door bewust te worden van deze belemmeringen en ze te vervangen door positieve overtuigingen, kun je jezelf beter ondersteunen in je groeiproces.

Het traject kan ook sterk bijdragen aan het vergroten van zelfbewustzijn en zelfinzicht. Door middel van gesprekken en oefeningen leer je jezelf beter kennen en krijg je inzicht in je sterke punten en valkuilen. Daarnaast kan ik je helpen bij het ontdekken en (door)ontwikkelen van persoonlijke talenten en vaardigheden. Ik begeleid je bij het ontdekken van verborgen talenten en het verder ontwikkelen van vaardigheden die belangrijk zijn voor je persoonlijke groei.

Lever je met een kort traject in op kwaliteit?

Ik ben gespecialiseerd in kortdurende trajecten, wat inhoudt dat een traject veelal niet langer duurt dan zes gesprekken. Als je denkt dat een kort traject ten koste gaat van de kwaliteit van de coaching, dan kom je bedrogen uit. Mijn ervaring is dat lange trajecten – uitzonderingen daargelaten -  vaak het gevolg zijn van het niet helder stellen van een goede (coach)vraag door klant en hulpverlener. De essentie van de gesprekken wordt hierdoor uit het oog verloren, namelijk: wat wil je eigenlijk bereiken met de gesprekken? Waar moet je aan werken en wat is er voor nodig? Door dit al vanaf de eerste dag dit helder te formuleren, voorkom je dat je jarenlang bij je psycholoog of coach op de stoep staat. Je komt er immers niet voor de lekkere koffie, toch?

Kortom: Op zoek naar een goede coach voor persoonlijke groei?

Ben jij iemand die een goede coach kan gebruiken – en heb je geen zin om daar maanden voor op een wachtlijst te staan? Neem dan hieronder contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking! 

Wil je toch nog meer weten over mijn kennis en ervaring als psycholoog en NOBCO-coach? Kijk dan nog even op deze pagina voor meer informatie.

 • Psycholoog & coach

  Behalve ervaringsdeskundige op het gebied van Millennialvragen ben ikaangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches (NOBCO) én een ervaren psycholoog op het gebied van de Klinische en Gezondheidspsychologie.

 • Gedrags- en ervaringsdeskundige

  Jarenlang heb ik volwassenen, en veelal Millenials, geholpen met allerlei vragen rondom psyche en identiteit. Niet alleen weet ik exact waar Millennials veelal tegenaan lopen – ik ben als gedragsdeskundige ook geschoold in het actief onderzoeken en bijsturen van negatieve en belemmerende gedachten.

 • Gespecialiseerd in Millennials:

  Al mijn ervaring, kennis en kunde heb ik gebruikt om mijn trajecten te voorzien van een uniek werkboek met ruim 100 pagina’s aan diepgaande vragen, oefeningen en opdrachten en speciaal ontwikkeld voor Millennials. Hierbij krijg je ook toegang tot video’s met extra uitleg, zodat je ook naast de gesprekken zelfstandig aan de slag kan gaan. Je kan op korte termijn al terecht!

Chris Bruens, 32

“Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!”

Contact

Praktijkadres:
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Telefoon: +31 6 58822212
E-mail: info@curevcoaching.nl

Volg mij via

× Kan ik je helpen?