Psycholoog dertigersdilemma

Curev Coaching
Curev Coaching
15 Google recensies
Brenda Heijnis
Brenda Heijnis
09/09/2023
Aleksandar heeft mij geholpen om te kiezen voor waar ik écht gelukkig van word en waar mijn hart ligt: kinderboeken schrijven en mijn eigen grafische studio. Ik dacht niet dat ik dit zou zeggen, maar het ondernemerschap blijkt me hartstikke goed te passen! Ik ben echt op mijn plek bij mezelf.
Robert Berg
Robert Berg
09/09/2023
Aleksandar is een fijne coach om mee te werken na een aantal sessies kan ik weer door, neem eens vrijblijvend contact met hem op.
Nikola Vladimirov
Nikola Vladimirov
26/01/2023
Aleksandar is een zeer motiverende en scherpe coach! Ik raad hem zeker aan voor ieder die op zoek is om weer richting te geven aan zijn/haar leven.
Richard
Richard
25/10/2022
Ik heb Aleksandar als een hele fijne coach ervaren. Hij weet snel tot de kern te komen en geeft de juiste tools om jezelf te kunnen verbeteren. Vriendelijk, kundig en betrokken. Aleksandar, je hebt mij enorm geholpen, bedankt!
Chris Bruens
Chris Bruens
20/10/2022
Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!
Peter Groenendijk
Peter Groenendijk
19/09/2022
Aleksandar is een hele fijne warme en competente coach. Ik vond hem heel betrokken en begripvol. Hij weet het probleem goed te doorgronden. Echt een aanrader.

 • Ervaren psycholoog en coach

 • Geen wachttijd

 • Gespecialiseerd in Millennials

psycholoog dertigersdilemma

Curev Coaching: psychologie en coaching voor Millennials

Welkom bij Curev Coaching. Mijn naam is Aleksandar Curev en ik ben een erkend NOBCO-coach en gediplomeerd psycholoog in Utrecht - zonder wachttijd! Met mijn praktijk richt ik mij op het coachen van de huidige generatie twintigers en dertigers, ook wel ‘Millennials’ genoemd, die worstelen met hun identiteit (“wie ben ik en wat wil ik?”) en psychisch welzijn.

In dit artikel leg ik je uit wat het dertigersdilemma precies is en wat je kan doen om voor jezelf helderheid te scheppen.

Wat is het dertigersdilemma?

Het dertigerdilemma is een concept dat vaak wordt gebruikt om de gevoelens van onzekerheid en twijfel te beschrijven die veel mensen ervaren wanneer ze in hun dertiger jaren zijn. Het verwijst naar de druk en de keuzes waarmee mensen worden geconfronteerd als ze de leeftijd van 30 naderen of bereiken. Hoewel het niet wetenschappelijk is vastgesteld als een formeel psychologisch fenomeen, is het een term die in populaire cultuur en discussies over levensfasen vaak naar voren komt. Lees op deze pagina meer over Millennials en welke thema's veelal aan bod komen bij deze groep.

Dertigersdilemma en keuzes maken

Het dertigerdilemma kan verschillende aspecten van het leven van een persoon omvatten, zoals carrière keuzes, relaties, financiële stabiliteit en persoonlijke doelen. Mensen kunnen zich afvragen of ze de juiste carrière hebben gekozen, of ze de juiste partner hebben, of ze voldoende financiële zekerheid hebben opgebouwd, en of ze hun levensdoelen wel of niet hebben bereikt.

Dertigersdilemma en zelfreflectie

Het is belangrijk op te merken dat het dertigerdilemma niet voor iedereen op dezelfde manier geldt, en sommige mensen kunnen deze twijfels en onzekerheden eerder of later in hun leven ervaren. Het is een normaal onderdeel van volwassen worden en zelfreflectie, en veel mensen vinden manieren om hun weg te vinden en hun doelen te bereiken, zelfs als ze het gevoel hebben dat ze met dit dilemma te maken hebben.

Psycholoog bij het dertigersdilemma

Mensen die worstelen met het dertigerdilemma en het gevoel hebben dat ze er zelf niet uitkomen, kunnen baat hebben bij het raadplegen van een psycholoog of coach. Een gekwalificeerde professional kan helpen bij het identificeren van de oorzaken van de onzekerheid en twijfel, evenals bij het ontwikkelen van strategieën om ermee om te gaan en positieve veranderingen aan te brengen in hun leven.

In mijn jaren als psycholoog en coach heb ik al tientallen - als niet honderden - twintigers en dertigers geholpen bij hun dertigersdilemma. Ben je zelf een Millennial en merk je dat je een goede psycholoog en coach kan gebruiken om je verder te helpen? Klik hier voor mijn aanbod om meer te lezen over wie ik ben en wat ik doe, of plan direct een gratis en vrijblijvende kennismaking in door op de knop hieronder te drukken!

 • Psycholoog & coach

  Behalve ervaringsdeskundige op het gebied van Millennialvragen ben ikaangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches (NOBCO) én een ervaren psycholoog op het gebied van de Klinische en Gezondheidspsychologie.

 • Gedrags- en ervaringsdeskundige

  Jarenlang heb ik volwassenen, en veelal Millenials, geholpen met allerlei vragen rondom psyche en identiteit. Niet alleen weet ik exact waar Millennials veelal tegenaan lopen – ik ben als gedragsdeskundige ook geschoold in het actief onderzoeken en bijsturen van negatieve en belemmerende gedachten.

 • Gespecialiseerd in Millennials:

  Al mijn ervaring, kennis en kunde heb ik gebruikt om mijn trajecten te voorzien van een uniek werkboek met ruim 100 pagina’s aan diepgaande vragen, oefeningen en opdrachten en speciaal ontwikkeld voor Millennials. Hierbij krijg je ook toegang tot video’s met extra uitleg, zodat je ook naast de gesprekken zelfstandig aan de slag kan gaan. Je kan op korte termijn al terecht!

Chris Bruens, 32

“Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!”

Contact

Praktijkadres:
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Telefoon: +31 6 58822212
E-mail: info@curevcoaching.nl

Volg mij via

× Kan ik je helpen?