Curev Coaching: psycholoog Utrecht

Curev Coaching
Curev Coaching
15 Google recensies
Brenda Heijnis
Brenda Heijnis
09/09/2023
Aleksandar heeft mij geholpen om te kiezen voor waar ik écht gelukkig van word en waar mijn hart ligt: kinderboeken schrijven en mijn eigen grafische studio. Ik dacht niet dat ik dit zou zeggen, maar het ondernemerschap blijkt me hartstikke goed te passen! Ik ben echt op mijn plek bij mezelf.
Robert Berg
Robert Berg
09/09/2023
Aleksandar is een fijne coach om mee te werken na een aantal sessies kan ik weer door, neem eens vrijblijvend contact met hem op.
Nikola Vladimirov
Nikola Vladimirov
26/01/2023
Aleksandar is een zeer motiverende en scherpe coach! Ik raad hem zeker aan voor ieder die op zoek is om weer richting te geven aan zijn/haar leven.
Richard
Richard
25/10/2022
Ik heb Aleksandar als een hele fijne coach ervaren. Hij weet snel tot de kern te komen en geeft de juiste tools om jezelf te kunnen verbeteren. Vriendelijk, kundig en betrokken. Aleksandar, je hebt mij enorm geholpen, bedankt!
Chris Bruens
Chris Bruens
20/10/2022
Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!
Peter Groenendijk
Peter Groenendijk
19/09/2022
Aleksandar is een hele fijne warme en competente coach. Ik vond hem heel betrokken en begripvol. Hij weet het probleem goed te doorgronden. Echt een aanrader.

 • Ervaren psycholoog en coach

 • Geen wachttijd

 • Gespecialiseerd in Millennials

psycholoog Utrecht Lombok

Ben je op zoek naar een psycholoog in Utrecht? Zoek niet verder!

Welkom bij Curev Coaching. Mijn naam is Aleksandar Curev en ik ben een erkend NOBCO-coach en gediplomeerd psycholoog in Utrecht - zonder wachttijd! Met mijn praktijk richt ik mij op het coachen van de huidige generatie twintigers en dertigers, ook wel ‘Millennials’ genoemd, die worstelen met hun identiteit (“wie ben ik en wat wil ik?”) en hun psychisch welzijn.

Ben jij een twintiger of dertiger die een goede psycholoog en coach in en rondom Utrecht zoekt, zonder maanden op een wachtlijst te hoeven staan? Zoek niet verder en klik op de knop hieronder voor een gratis kennismaking!

Waarom Millennials?

Een aanzienlijk aantal Millennials kampt met vragen over hun identiteit en hun psychisch welzijn. Voor velen voelt het leven als varen zonder kompas - en dat veroorzaakt niet alleen innerlijke onrust, maar leidt na verloop van tijd ook tot diverse klachten.

Wanneer je met mij samenwerkt, krijg je snel helderheid over de gedachten en overtuigingen die je belemmeren om het leven te leiden dat je verdient. Je blijft niet langer hangen in voortdurende twijfel, maar durft te kiezen voor wat voor jou het leven de moeite waard maakt. Je verlaat het domein van overdenken en gaat actief handelen.

Na mijn begeleiding zit je niet langer gevangen in een routine waarin externe omstandigheden de regie over jouw leven voeren. In plaats daarvan neem je zelf actief de leiding over datgene wat jou gelukkig maakt. Je grijpt de regie zelf in handen.

Het resultaat? Helderheid in je hoofd en rust in je lijf.

Wat maakt dat er bij Curev Coaching geen wachtlijsten zijn?

Aangezien het – zeker in en rondom Utrecht – lastig kan zijn om snel aan de slag te gaan met je hulpvraag of coachvraag, streef ik met Curev Coaching ernaar om geen onnodig lange coaching of behandeling aan te bieden. Ik leg de focus op het behalen van concrete doelen in trajecten van zes gesprekken, zodat mijn klanten snel resultaat gaan zien. Hierdoor kan ik efficiënt te werk gaan en de wachttijd tot een minimum beperken: de in- en uitstroom van klanten gaat een stuk sneller dan een grote coach- of behandelinstelling. Het gevolg? Geen wachtlijsten!

Psycholoog in Utrecht

Curev Coaching is gevestigd in Utrecht, op loopafstand van het centrum. Ben je dus op zoek naar een goede psycholoog en coach in Utrecht? Dan ben je hier aan het juiste adres! Kijk op deze pagina voor mijn 1-op-1 trajecten of klik direct op de knop hieronder voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 • Psycholoog & coach

  Behalve ervaringsdeskundige op het gebied van Millennialvragen ben ikaangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches (NOBCO) én een ervaren psycholoog op het gebied van de Klinische en Gezondheidspsychologie.

 • Gedrags- en ervaringsdeskundige

  Jarenlang heb ik volwassenen, en veelal Millenials, geholpen met allerlei vragen rondom psyche en identiteit. Niet alleen weet ik exact waar Millennials veelal tegenaan lopen – ik ben als gedragsdeskundige ook geschoold in het actief onderzoeken en bijsturen van negatieve en belemmerende gedachten.

 • Gespecialiseerd in Millennials:

  Al mijn ervaring, kennis en kunde heb ik gebruikt om mijn trajecten te voorzien van een uniek werkboek met ruim 100 pagina’s aan diepgaande vragen, oefeningen en opdrachten en speciaal ontwikkeld voor Millennials. Hierbij krijg je ook toegang tot video’s met extra uitleg, zodat je ook naast de gesprekken zelfstandig aan de slag kan gaan. Je kan op korte termijn al terecht!

Chris Bruens, 32

“Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!”

Contact

Praktijkadres:
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Telefoon: +31 6 58822212
E-mail: info@curevcoaching.nl

Volg mij via

× Kan ik je helpen?