Curev Coaching: Millennial psycholoog

Curev Coaching
Curev Coaching
15 Google recensies
Brenda Heijnis
Brenda Heijnis
09/09/2023
Aleksandar heeft mij geholpen om te kiezen voor waar ik écht gelukkig van word en waar mijn hart ligt: kinderboeken schrijven en mijn eigen grafische studio. Ik dacht niet dat ik dit zou zeggen, maar het ondernemerschap blijkt me hartstikke goed te passen! Ik ben echt op mijn plek bij mezelf.
Robert Berg
Robert Berg
09/09/2023
Aleksandar is een fijne coach om mee te werken na een aantal sessies kan ik weer door, neem eens vrijblijvend contact met hem op.
Nikola Vladimirov
Nikola Vladimirov
26/01/2023
Aleksandar is een zeer motiverende en scherpe coach! Ik raad hem zeker aan voor ieder die op zoek is om weer richting te geven aan zijn/haar leven.
Richard
Richard
25/10/2022
Ik heb Aleksandar als een hele fijne coach ervaren. Hij weet snel tot de kern te komen en geeft de juiste tools om jezelf te kunnen verbeteren. Vriendelijk, kundig en betrokken. Aleksandar, je hebt mij enorm geholpen, bedankt!
Chris Bruens
Chris Bruens
20/10/2022
Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!
Peter Groenendijk
Peter Groenendijk
19/09/2022
Aleksandar is een hele fijne warme en competente coach. Ik vond hem heel betrokken en begripvol. Hij weet het probleem goed te doorgronden. Echt een aanrader.

 • Ervaren psycholoog en coach

 • Geen wachttijd

 • Gespecialiseerd in Millennials

psycholoog voor millennials

Curev Coaching: psychologie en coaching voor Millennials

Welkom bij Curev Coaching. Mijn naam is Aleksandar Curev en ik ben een erkend NOBCO-coach en gediplomeerd psycholoog in Utrecht - zonder wachttijd! Met mijn praktijk richt ik mij op therapie en coaching van de huidige generatie twintigers en dertigers, ook wel ‘Millennials’ genoemd, die worstelen met hun identiteit (“wie ben ik en wat wil ik?”) en hun psychisch welzijn.

Lees hieronder meer over wat we precies bedoelen met 'Millennials' en hoe mijn coaching er voor deze groep uitziet.

Wie zijn Millennials?

Millennials zijn de generatie geboren tussen ongeveer 1980 en het midden van de jaren 1990 tot begin 2000. Ze worden vaak gekenmerkt door bepaalde gemeenschappelijke eigenschappen en ervaringen. Millennials zijn opgegroeid in een tijd van technologische vooruitgang, met de opkomst van het internet en mobiele communicatie. Dit heeft hen sterk beïnvloed in hun manier van communiceren en informatie verwerven.

Millennials staan erom bekend dat ze waarde hechten aan zaken als werk-privébalans, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk engagement. Ze zijn vaak goed opgeleid en hebben een sterke behoefte aan betekenisvol werk. Deze generatie wordt vaak gezien als meer open voor diversiteit en inclusie en heeft een sterke hang naar individualisme en zelfexpressie.

Tegelijkertijd worden Millennials ook geconfronteerd met uitdagingen zoals hoge studieleningen en economische onzekerheid, waardoor ze vaak later in hun leven belangrijke mijlpalen bereiken, zoals het kopen van een huis of het stichten van een gezin.

Curev Coaching: dé Millennial psycholoog

De voortdurende druk om te presteren en te voldoen aan hoge verwachtingen, zowel op professioneel als persoonlijk gebied, kan buitengewoon overweldigend zijn. Het is begrijpelijk dat Millennials vaak worstelen met een leven dat hen niet gelukkig maakt. Dit kan betrekking hebben op diverse aspecten, waaronder carrière, gezondheid, relaties (zowel romantisch als anderszins), identiteit, milieu, financiën en mentaal welzijn.

In mijn rol als Millennial psycholoog en coach bied ik begeleiding aan zij die kampen met vragen met betrekking tot hun identiteit en mentaal welzijn. Samen duiken we dieper in relevante kwesties, zoals:

 • Wie ben ik als persoon en wat zijn mijn innerlijke kenmerken?
 • Wat zijn mijn levensprioriteiten en hoe kan ik die in de praktijk brengen?
 • Welke obstakels hinderen mijn persoonlijke groei en hoe kan ik die overwinnen?

Gezamenlijk verkennen we deze vraagstukken en werken we aan het verkrijgen van helder inzicht in jezelf, je doelen en hoe je de uitdagingen die daarbij horen kunt overwinnen.

Goede psycholoog in Utrecht voor Millennials

Ben jij een twintiger of dertiger die wel een goede psycholoog in Utrecht kan gebruiken – en heb je geen zin om daar maanden voor op een wachtlijst te staan? Kijk dan hier voor mijn trajecten of klik hieronder om te knop om direct een gratis en vrijblijvende kennismaking te plannen!

 • Psycholoog & coach

  Behalve ervaringsdeskundige op het gebied van Millennialvragen ben ikaangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches (NOBCO) én een ervaren psycholoog op het gebied van de Klinische en Gezondheidspsychologie.

 • Gedrags- en ervaringsdeskundige

  Jarenlang heb ik volwassenen, en veelal Millenials, geholpen met allerlei vragen rondom psyche en identiteit. Niet alleen weet ik exact waar Millennials veelal tegenaan lopen – ik ben als gedragsdeskundige ook geschoold in het actief onderzoeken en bijsturen van negatieve en belemmerende gedachten.

 • Gespecialiseerd in Millennials:

  Al mijn ervaring, kennis en kunde heb ik gebruikt om mijn trajecten te voorzien van een uniek werkboek met ruim 100 pagina’s aan diepgaande vragen, oefeningen en opdrachten en speciaal ontwikkeld voor Millennials. Hierbij krijg je ook toegang tot video’s met extra uitleg, zodat je ook naast de gesprekken zelfstandig aan de slag kan gaan. Je kan op korte termijn al terecht!

Chris Bruens, 32

“Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!”

Contact

Praktijkadres:
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Telefoon: +31 6 58822212
E-mail: info@curevcoaching.nl

Volg mij via

× Kan ik je helpen?