Gratis e-book (+ video)

Word baas over je
eigen gedachten

Deze korte training is voor de Millennials waar stress, angsten, onzekerheden en somberheid de overhand neemt of dreigt te nemen.

Pak nu de grip op je gedachten terug. Pak de grip op je leven terug.

vimeo-video-thumbnail

Marijke, 29 jaar

"Ik had nooit gedacht dat ik zo geïnspireerd zou raken door een e-book, maar dit heeft me echt verrast! Het heeft me geholpen om nieuwe inzichten te krijgen in hoe ik denk, en heeft me aangemoedigd om actie te ondernemen. Het is goed geschreven en gemakkelijk te begrijpen. Ik beveel het zeker aan!"

Christiaan, 28 jaar

"Dit e-book is een echte gamechanger! De praktische voorbeelden zorgden ervoor dat ik het beter kon toepassen in mijn dagelijkse leven en mijn werk. Het heeft mijn perspectief verbreed en ik kan het niet genoeg aanbevelen."

Psychische klachten komen veel voor in onze samenleving en kunnen een behoorlijke impact hebben op je leven – zo ook bij Millennials. Continu moeten dealen met de zorgen die je hebt en de onrust die erbij komt kijken, zorgt er vaak voor dat we niet het leven leiden dat we ooit voor ogen hadden. Beperkt worden in je doen en laten – en niet zijn wie je wil zijn. Dat is wat psychische klachten met je doen. Het uit zich in je slaap, relatie, werk, sociale interacties en ontneemt het plezier in het dagelijks leven. Allesbehalve ideaal.

In dit e-book leg ik je uit welke rol jouw gedachten spelen in hoe je naar jezelf en de wereld kijkt – én wat je kan doen om hier verandering in aan te brengen. Met behulp van het gedachtenschema, een van de meest gebruikte instrumenten binnen de cognitieve gedragstherapie, laat ik stap voor stap zien hoe dit proces verloopt en hoe je grip krijgt op de gedachten die jou belemmeren om het leven te leiden dat je voor ogen hebt.

Dit e-book is een helpende hand voor Millennials die te maken hebben met onder andere:

  • Stress

  • Burnout

  • Angst

  • Paniek

  • Piekeren

  • Laag zelfbeeld

  • Perfectionisme

  • Faalangst

  • Somberheid

Ontdek kostbare inzichten en praktische tools om ervoor te zorgen dat psychische klachten jouw leven niet meer beheersen. Download het e-book vandaag nog en zet de stap naar een gezonder en gelukkiger leven!

Nicola, 27 jaar

"Een absolute aanrader! Dit e-book heeft me geholpen mijn paniekklachten te verminderen en mijn vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. De praktische tips en duidelijke uitleg maakten het gemakkelijk om direct in de praktijk toe te passen. Een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van zijn of haar mentale gezondheid!"

Petra, 34 jaar

"Dit e-book heeft mijn verwachtingen overtroffen! De inhoud is goed gestructureerd en gemakkelijk te volgen, zelfs voor beginners op het gebied van psychisch welzijn. Als je op zoek bent naar een waardevol en praktisch e-book, zoek dan niet verder!" 

Contact

Praktijkadres:
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Telefoon: +31 6 58822212
E-mail: info@curevcoaching.nl

Volg mij via

× Kan ik je helpen?