Curev Coaching: psycholoog voor ondernemers

Curev Coaching
Curev Coaching
15 Google recensies
Brenda Heijnis
Brenda Heijnis
09/09/2023
Aleksandar heeft mij geholpen om te kiezen voor waar ik écht gelukkig van word en waar mijn hart ligt: kinderboeken schrijven en mijn eigen grafische studio. Ik dacht niet dat ik dit zou zeggen, maar het ondernemerschap blijkt me hartstikke goed te passen! Ik ben echt op mijn plek bij mezelf.
Robert Berg
Robert Berg
09/09/2023
Aleksandar is een fijne coach om mee te werken na een aantal sessies kan ik weer door, neem eens vrijblijvend contact met hem op.
Nikola Vladimirov
Nikola Vladimirov
26/01/2023
Aleksandar is een zeer motiverende en scherpe coach! Ik raad hem zeker aan voor ieder die op zoek is om weer richting te geven aan zijn/haar leven.
Richard
Richard
25/10/2022
Ik heb Aleksandar als een hele fijne coach ervaren. Hij weet snel tot de kern te komen en geeft de juiste tools om jezelf te kunnen verbeteren. Vriendelijk, kundig en betrokken. Aleksandar, je hebt mij enorm geholpen, bedankt!
Chris Bruens
Chris Bruens
20/10/2022
Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!
Peter Groenendijk
Peter Groenendijk
19/09/2022
Aleksandar is een hele fijne warme en competente coach. Ik vond hem heel betrokken en begripvol. Hij weet het probleem goed te doorgronden. Echt een aanrader.

 • Ervaren psycholoog en coach

 • Geen wachttijd

 • Gespecialiseerd in Millennials

Psycholoog voor ondernemers

Ondernemen en mentale gezondheid

Ondernemen kan veel stress en druk met zich meebrengen. Het is daarom belangrijk om regelmatig tijd vrij te maken voor ontspanning en zelfreflectie. Een psycholoog voor ondernemers kan hierbij een waardevolle ondersteuning bieden. Door met een professional te praten, kun je inzicht krijgen in je gedachten en emoties, en leren hoe je beter kunt omgaan met stressvolle situaties. Dit zal niet alleen je mentale welzijn verbeteren, maar ook je prestaties als ondernemer ten goede komen.

Een eigen bedrijf kan een rollercoaster zijn

Het runnen van een bedrijf kan gepaard gaan met intense emoties, zoals angst, paniek, somberheid, frustratie en eenzaamheid. Het is belangrijk om deze emoties te erkennen en er op een gezonde manier mee om te gaan. Een psycholoog voor ondernemers kan je helpen om je emotionele gezondheid te verbeteren door middel van gesprekstherapie en andere technieken. Door te werken aan je emotionele welzijn, kun je beter omgaan met de ups en downs die bij het ondernemerschap horen, en jezelf beter in balans voelen.

Ondernemen en zelfzorg

Mijn ervaring is dat ondernemers vrij weinig tijd maken voor zelfzorg. Een van de belangrijkste factoren die bijdraagt aan deze problemen is de hoge werkdruk waarmee ondernemers dagelijks te maken hebben. Ze moeten constant presteren en resultaten behalen om hun bedrijf draaiende te houden. Daarnaast dragen de constante verantwoordelijkheid en financiële druk bij aan de stressniveaus van ondernemers. Het is vaak moeilijk voor hen om afstand te nemen van hun werk en even te ontspannen, omdat ze altijd het gevoel hebben dat er iets gedaan moet worden.

Ondernemen combineren met therapie of coaching

De grote vraag is dan ook: waar haal je de tijd vandaan om een traject te volgen? Het antwoord is wellicht wat eenvoudig, maar direct: je moet er tijd voor vrijmaken. Als jij niet loopt, dan loopt je bedrijf ook niet – zo simpel als dat. Bij Curev Coaching maken we het echter makkelijk voor je doordat we geen wachtlijsten hebben (je kan direct aan de slag) en in de avonduren ik ook voor je in de avond beschikbaar ben. Lukt het je niet om op locatie in Utrecht te komen – door wat voor reden dan ook? Geen probleem, dan is het ook mogelijk om de gesprekken online te doen.

Curev Coaching: psycholoog voor ondernemers

Ben je zelf ondernemer en heb je behoefte om met een ervaren psycholoog en coach te sparren over hoe je jezelf weer op de rit kan krijgen – om zo ook je bedrijf weer verder te laten bloeien? Kijk op deze pagina voor mijn trajecten, of klik direct op de knop hieronder voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

 • Psycholoog & coach

  Behalve ervaringsdeskundige op het gebied van Millennialvragen ben ikaangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches (NOBCO) én een ervaren psycholoog op het gebied van de Klinische en Gezondheidspsychologie.

 • Gedrags- en ervaringsdeskundige

  Jarenlang heb ik volwassenen, en veelal Millenials, geholpen met allerlei vragen rondom psyche en identiteit. Niet alleen weet ik exact waar Millennials veelal tegenaan lopen – ik ben als gedragsdeskundige ook geschoold in het actief onderzoeken en bijsturen van negatieve en belemmerende gedachten.

 • Gespecialiseerd in Millennials:

  Al mijn ervaring, kennis en kunde heb ik gebruikt om mijn trajecten te voorzien van een uniek werkboek met ruim 100 pagina’s aan diepgaande vragen, oefeningen en opdrachten en speciaal ontwikkeld voor Millennials. Hierbij krijg je ook toegang tot video’s met extra uitleg, zodat je ook naast de gesprekken zelfstandig aan de slag kan gaan. Je kan op korte termijn al terecht!

Chris Bruens, 32

“Ik was op zoek naar een professionele coach die ook écht bekwaam is in het coachen. Er zijn inmiddels zo ontzettend veel coaches, dat het lastig is om iemand te vinden die je echt verder kan helpen. Na lang zoeken heb ik voor Aleksandar gekozen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! In korte tijd heb ik meer bereikt dan ik ooit had verwacht. Als je op zoek bent naar een topcoach, dan ben je bij Aleksandar bij het juiste adres!”

Contact

Praktijkadres:
Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Telefoon: +31 6 58822212
E-mail: info@curevcoaching.nl

Volg mij via

× Kan ik je helpen?